Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Arsenal 27. spillerunde

 

Kampen spilles lørdag 18.30 og sendes på 3+, Viaplay og dplay.

 

Puha. Tanken om at Liverpool skal spille fodbold igen er sgu ikke særlig god. Især ikke efter den pisse hamrende elendige indsats, som blev lagt for dagen i mandags. Det var elendighed over stort set hele linjen. Der er ikke mange af de spillere der var på banen, som efterfølgende har kunne se sig selv i spejlet efter kampen. Klopp har også sin skyld i form af den måde, som vi gik ind til kampen på, som var helt off. Ros til Leicester for at spille os rigtigt. De fik presset bagkæden, tvang os til at slå lange bolde og sørgede for vores forreste ikke fik et ben til jorden. Og da de havde resultatet stod de dybt og smækkede bolden langt. Jeg tror det var den dårligste af Matip i sin Liverpool tid. Lucas så også dårlig ud i nogle situationer. Det hjælper heller ikke på det han ikke er særlig hurtig overfor en som Vardy.

Det positive er dog at Arsenal er et top 6 hold og hvem har vi det godt imod? TOP 6!! Sådan. Det giver lidt positivt til det. Sæsonens første kamp var imod Arsenal og der var vi lige ved at pisse en 4-1 føring væk. Det er så længe siden at vi næsten har været mestre, så første udfordrer til Chelsea og nu på vej udenfor de europæiske pladser. Det går sgu hurtigt i fodbold.

Arsenal fik klø i Champions League af Bayern München (igen) men kunne sidde over i weekenden da Southampton spillede EFL cup finale. Det har givet dem 1½ uges pause til at få ryddet op i tankerne – lad os håbe de har været lige så dårlige til det, som vi var efter La Manga. Özil er syg og meget tvivlsom til kampen, men bedømt ud fra Arsenal fans er det nærmest en forstærkning af truppen pt. Og så skulle Koscielny være klar igen for dem, hvilket må siges at være en forstærkning.

De fleste kender Liverpools situation for tiden. Det har ikke været sjovt. Det er ikke gået over til at blive den der ligeglade fornemmelse i kroppen for mig endnu, jeg hader at være der. Og den har været der tidligere, hvor man ser kampene men ikke rigtig går op i det helhjertet og Liverpool ender på en 8. plads i ligaen. Dertil er der heldigvis stadig en hel masse at spille om for os. Men spillerne og Klopp har et stort ansvar her. Klopp snakker så tit om en reaktion, men den er bare udeblevet flere gange nu. Det er næsten ved at blive helt Rodgersk i forhold til hans ”character”. Lad os håbe spillerne nosser sig sammen fra nu af… det har vi ventet på i hele 2017.

Mød den tidligere Liverpool spiller Howard Gayle. Mere information her

 

Holdet

Lasse Callesen har set nærmere på holdet.
Mignolet i mål. Jeg synes ikke han var skyld i noget imod Leicester. Kunne måske have gjort det en smule bedre på Vardys friløber. Men i de andre situationer bliver han solgt af sit forsvar IMO og har flere gode indgreb.

Clyne, Matip og Milner er førstevalg. Det her er ikke en kamp vi skal eksperimentere med Moreno i. Lovren er tilbage på træningsbanen. Klopp sagde på dagens pressemøde at, hvis det står til ham så er Lovren involveret en eller anden måde, men hvis lægerne siger nej så vil han lytte til dem.  Spørgsmålet er bare hvor frisk han er og hvor mange minutters fodbold der er i ham? Hvis ikke så vi ude i enten Lucas eller Klavan. Lucas så ikke god ud i flere situationer i mandags. Men han så til gengæld abnormt god ud imod Spurs. Hvad er niveauet? Det er nok midt imellem. Klavan hvad med ham? Det er længe siden han har spillet og har været rigtig syg ifølge Klopp. Jeg er oprigtigt i tvivl om hvem der vil være det bedste valg. Vi ved at Arsenal ikke slår lange bolde, som Leciester gjorde og når Arsenal har bolden vil vi nok komme til at stå dybere, hvilket giver mindre plads i bagrummet, som kan udnyttes. Hvilket er en fordel for både Lucas og Klavan. Jeg TROR dog Klopp tager Lucas igen af den årsag han har spillet.

Midtbanen og angrebet der får vi de samme seks mand at se igen. Der er ikke alternativer klar til midtbanen pt. Jo Stewart. Men det er ikke rigtig en løsning for os, især ikke i en kamp imod Arsenal. Can spillede en fin kamp i mandags og synes ikke han var en af dem der faldt igennem. Der kan man pege fingre af mange af dem der var omkring ham. Coutinho var totalt usynlig, Lallana var elendig, Firmino var mere synlig end Coutinho men gjorde intet rigtigt, Mané var heller ikke særlig skarp og Wijnaldum fik aldrig sat sig igennem.

Hvilke alternativer har vi på bænken: Origi, Woodburn, Ejaria og Ojo. Sturridge har været meget syg men har så i genoptræningsfasen pådraget sig en mindre skade – intet nyt under solen dér. Der er ikke vildt mange alternativer at gøre godt med igen igen og dem vi har er sgu lidt unge, hvorfor jeg også tror Klopp er så længe om at skifte til tider. Henderson er ikke klar endnu desværre efter han kom til skade med foden.

Indlægget fortsætter efter billedet.

Liverpool – Arsenal: Begge hold scorer

Både Liverpool og Arsenal er hægtet af topstriden, og der er derfor maksimalt pres på begge mandskaber inden dette opgør. Kun tre point tæller, og vi forventer derfor to hold, der kommer buldrende fra start. Liverpool har over hele sæsonen præsteret godt mod de øvrige tophold, men Alexis Sanchez og co. bør omvendt have rimelige arbejdsbetingelser mod Liverpool-defensiven, der senest lukkede tre mål ind mod Leicester.

3-1-nederlaget mod Leicester er seneste eksempel på den helt store problemstilling i Liverpool. De mange flotte præstationer mod de øvrige tophold overskygges nemlig af skuffende nederlag til hold fra den nederste halvdel af tabellen. Fortsættes den statistik, ligner det en svær opgave for Arsenal. Det seneste tophold, der blev nedlagt af Liverpool, var Tottenham, og selvom det er eneste Liverpool-sejr i de seneste syv kampe, skal dagens hjemmehold stå med gode kort på hånden. At Jordan Henderson risikerer at misse dette opgør, går ud over balancepunktet for Liverpool, og det skal i sidste ende også være en ting, der taler for en målrig kamp.

Arsenal har ikke været i aktion siden 20. februar, hvor Sutton blev besejret i FA Cuppen. Arsene Wenger har derfor haft rigeligt med tid til at forberede sit mandskab. Med tre nederlag i de seneste fem kampe synes den længere pause at falde på et godt tidspunkt for The Gunners. Arsenal skal i midtugen op imod Bayern München i 1/8-finalen i Champions League, og selvom det match-up på forhånd er afgjort efter tysk sejr på 5-1 i første opgør, bør det alligevel være en ting, der fylder hos Arsenal-spillerne.

Seks af de seneste syv indbyrdes kampe mellem Liverpool og Arsenal er endt med mål i begge ender – inklusiv flere målorgier med blandt andet 3-3 og 4-3 i de seneste to kampe. De to holds nuværende situation taler ligeledes for et underholdende kamp med to angrebsvillige hold, og vi anbefaler et spil på mål i begge ender.

Du kan også overveje et spil på over 2,75 eller 3,25 mål. Det er spilvarianten asian.

Leo Vegas Sport