Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Bournemouth 22/23

Nu fik jeg ørerne i maskinen, da jeg i sidste weekend skrev, at vi var i en mindre krise. Efter mandagens nederlag på Old Trafford, er jeg ikke blevet mere optimistisk, og med skadessituationen taget i betragtning holder jeg fast – vi er i en mindre krise, men den slutter heldigvis i eftermiddag.

 

Klokken 16:00 triller bolden på Anfield, og det er Bournemouth, der står for skud. Kampen kan overværes på TV3Max og Viaplay.

Det er ikke sjov læsning, når man kaster blikket over tabellen. Liverpool befinder sig på en øjeblikkelig 16. plads med kun to point efter tre kampe. Både Fulham og Crystal Palace har fuldt fortjent fået point mod os, og selvom man af helt naturlige årsager kan have noget rust, som skal bankes af, så er der noget fundamentalt galt med indstillingen pt. De første 20 minutter mod Manchester United var en pinlig omgang, og selvom skadeslisten er lang, så kan man altid som minimum kræve, at indstillingen sidder i skabet – især i et North-West Derby.

 

Som nævnt er skadeslisten både lang og kan også bruges som et argument for de sløje præstationer. Det er især midtbanen, der lider under skaderne, hvor spillere som Chamberlain, Thiago, Keita og Curtis Jones alle sidder ude – og ligeledes er meldt ude af dagens opgør.

 

I offensiven er Jota fortsat at finde blandt de skadede spillere, mens Nunez afsoner sin 2. af tre spilledages karantæne for den skalle, som han plantede i mundtøjet på danske Joakim Andersen.

 

Bagkæden er også ramt, hvor både Matip og Konaté er ude, hvilket efterlader det gamle makkerpar fra 2019/20-sæsonen, Gomez og Van Dijk. Normalvis vil det ikke bekymre mig, men desværre har Van Dijk, sammen med resten af truppen, fået en dårlig start på sæsonen. Han virker generelt uoplagt og laver fejl, som vi sjældent ser ham begå.

 

Jeg vil virkelig gerne være positiv på Liverpools vegne, men jeg har svært ved at se, hvor det skal komme fra. Både Salah og Diaz laver nogle genialiteter indimellem, men den næstsidste aflevering har en tendens til at glippe. Så hvis vi skal have kickstartet sæsonen i eftermiddag, så kræver det, at Firmino hanker godt op i sig selv, så vi kan få gang i det dynamiske spil og samtidig har en spiller i boksen, som kan banke læderet i nettet.

 

Jeg tror på nedenstående opstilling:

Der skal simpelthen være både kvalitet, vilje og indstilling til forskel, når kampen fløjtes i gang. Med 55.000 røde fans i ryggen, så bliver det forhåbentlig den første af en række sejre, som kan bringe os tilbage på sporet. 

 

I 2018 så jeg Liverpool finde 3-0 på Anfield over Bournemouth. Jeg tror det gentager sig i dag. 

God kamp!

Leo Vegas Sport