Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Bournemouth 31. spillerunde

Onsdag aften klokken 21.00 møder vi Bournemouth. Kampen vises IKKE på tv eller stream. Men den kan høres live på den officielle hjemmeside.

 

Det var en god sejr i lørdags imod Everton – dog med lidt malurt i bægret i form af en ret alvorlig skade til Mané, hvor man ikke ved om han når at blive klar igen i denne sæson. Derudover var Can ikke at se på billederne fra træningen i går. Lad os håbe det var fordi han gemte sig for kameraet.

Men der er også noget revanche for Klopps mandskab. Liverpool tabte 4-3 i det første møde i denne sæson. En ret sort plet når man ser tilbage på sæsonen. Liverpool var foran 2-0 og 3-1 men kunne ikke holde stand og smed hele pisset på gulvet. Der er vist ingen hold, som på nogen måde kan være tilfredse med sådan et resultat. Og slet ikke når man kæmper med om mesterskabet på det tidspunkt.

Lad os håbe spillerne i den grad har noget, som de vil hævne. Kampene i weekenden kunne næsten ikke være gået bedre for os end de gjorde. Flere uafgjorte kampe og en sejr til os. Det var næsten for perfekt. Og midtugens kampe kan sagtens give samme udfald for flere af vores direkte modstandere: Man Utd – Everton, Arsenal – West Ham og Chelsea – Man City. Så Klopp og CO: SEJR!

Holdet

Lasse Callesen kigger igen på den mulige opstilling for Liverpool. Klopp snakkede om wing-backs på dagens pressemøde, hvor Milner, Coutinho og Lucas blev nævnt, som mulige løsninger. Men jeg tror ikke vi ser en formations ændring med så kort varsel. Havde der været en uges tid mellem kampene var det dog en mulighed.

Mignolet i kassen.

Forsvarskæden er den samme igen. Stærk indsats i lørdags, hvor de pakkede en af de farligste angribere i Premier League helt ned. Igen. Dejligt at se de havde så godt styr på Lukaku.

På midtbanen leverede de alle tre en mandfolkeindsats imod Everton. Men jeg tror midtbanen bliver for sløj på den kreative front. Der vil mangle lidt hæl og tå og en der kan lave dén aflevering, som gør ondt. Medmindre Can ér skadet, så tror jeg at jeg vil lade Lucas glide ud af startopstillingen og starte med Grujic inde (hvis formen er der). Han vil kunne bringe lidt mere flow i spillet offensivt.

Med Mané ude skal der rokeres lidt rundt. Countinho kommer over i højreside, hvor han spiller for Brasilien, Firmino i venstre og Origi på toppen. Ok det er ikke så sikkert om de to brasilianere spiller i de sider eller modsat. Men jeg er 99% sikker på det er de tre vi stiller op med i front.

Leo Vegas Sport