Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Burnley 28. spillerunde

Så er Burnley på menuen. Kampen vises på TV3Sport 2, Viaplay og dplay og der er kick-off klokken 17.00.

Om kampen i morgen er det vel at se om spillerne og Klopp har lært af lektien for 3-4. gang i år. Vi så endnu en fantastisk præstation imod Arsenal for en uge siden. Lækkert pres, godt spil og flotte mål fra Liverpool spillerne. Nu venter så et af de hold, som Liverpool har haft det eksponentiel elendigt imod.

Burnley kommer til at tå dybt, pakke sig og satse på at de kan få nogle chancer tilfældigt hist og her også håbe på Liverpools forsvaret kokser i det og får en, som de kan forsvare hjem. Liverpool skal ud over stepperne og få sparket kuglen i nettet tidligt og gerne to. Det er lettere sagt end gjort, som Liverpool spiller for tiden. Det er dog også vigtigt at fansne bakker op om spillerne og viser, at de tror på det. Lucas udtalte for nogle uger siden i en podcast fra The Anfield Wrap (TWA kan klart anbefales) at det betyder noget for spillerne når publikum er bag dem. Og der kom en rigtig flot opfordring fra en af gutterne på TWA i torsdags, som jeg håber folk på stadion men lige så vel, som “internet krigere” følger.

Lad os stå bag spillerne så vi kan få den skide Champions League plads og slutte sæsonen flot af. Champions League pladsen betyder flere penge, måske bedre spillere og bare et god boost til klubbens selvtillid.

Husk at melde dig til foredraget med den tidligere Liverpool spiller, Howard Gayle. Du finder mere information lige her

Holdet

Lasse Callesen ser på den mulige holdopstilling, som er lidt vanskelig pga. skader og tvivlsomme spillere.

Mignolet på kassen, det er der ikke den store tvivl om. Jeg synes han har gjort det rigtig fint og været en af de få, som har holdt et eller andet form for niveau i 2017.

Der er tvivl om Lovren bliver klar. Klopp ville ikke udelukke noget på pressemødet, men tror vi ser ham på bænken. Han har været ude i noget tid og formen kan ikke være så god på nuværende tidspunkt. Men det kunne være lækkert, hvis han kunne få 20-25 minutter og lige trille lidt med bolden. Men kræver han er klar. Så jeg tror vi ser det samme forsvar, som imod Arsenal.  Clyne, Matip, Klavan og Milner.

På midtbanen der er Henderson stadig ikke klar. Men kan godt mistænke den “mindre” skade for, at være en der kan holde ham ude i en længere periode. Men kunne være rart at få ham klar igen snart. Så midtbanen bliver den samme. Can, Wijnaldum og Lallana.

Blandt de tre forreste vil der være ændringer. Firmino har fået et slag og er tvivlsom til kampen. Pga. skaden til Henderson er et ikke muligt at rykke Lallana frem og evt. spille med Mané på toppen.  Så jeg tror at Origi starter ind. Sturrigde er fortsat ude med en skade, så der er ikke de store valgmuligheder for Klopp på den front.  Så mon ikke Woodburn og lignende er at finde på bænken. Desværre bliver vi udstillet på vores manglende bredde endnu en gang.

Leo Vegas Sport