Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Cardiff 21/22 (FA Cup)

Søndag middag slutter pausen, vi skal møde Cardiff i FA Cuppens 4. runde, vi spiller kl 13.00. Kampen kan ses på 6´eren, Viaplay og Discovery+.

Skrevet af Lasse Callesen

Endelig tilbage med noget fodbold, jeg har virkelig savnet det. Og så giver det os endda igen mulighed for at vende tilbage på baren, som jeg selv ynder at se kampene på. Hvis du mangler en bar at se fodbold på, så tag et kig på vores Pubguide.

Jeg kender INTET til Cardiff længere, det er nogle år siden vi sidste mødte dem. Jeg kan se at de roder rundt i bunden af Championship, ikke just prangende af en klub, som for nogle få sæsoner var i Premier League. De har skiftet træner for nogle måneder siden.

Jeg forventer derfor heller ikke at, vi kommer til at gøre det store væsen af os, forstået at vi nok ikke stiller med det store kavaleri. Jeg tror vi alle sidder og håber på Elliott får spilletid efter sin skade og at vi kan få lov til at se nyindkøbet Diaz. Begge to vil være med i truppen til kampen, men om vi får dem at se fra start er nok fifty-fifty.
Det samme gælder Origi, som kun lige er vendt tilbage fra en knæskade.

Omvendt har vi lige haft en længere pause, hvor spillerne har haft mulighed for at spille lidt golf, mens brasilianerne var et smut i Sydamerika for at spille VM kval. De er tilbage, det samme med Keita. Så måske det er en fin mulighed for at banke lidt rust af.
Salah og Mané er selvfølgelig ikke med, de spiller AFCON finale søndag aften.

Så det bliver nok en blandet pose bolcher vi ser, men jeg forventer vi vinder kampen. Det skal vi. Måske det er i år Klopp begynder at satse på de hjemlige turneringer, som vi så i Carabao Cuppen, hvor han stillede stærkere op end forventet mod Leicester og Arsenal.

Men jeg er meget i tvivl om, hvordan Klopp vælger vi skal stille op og jeg rammer sikkert ikke særligt mange rigtigt denne gang.

Vi vinder 4-0

 

Leo Vegas Sport