Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Everton 21/22

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles søndag den 24. april kl. 17.30 og kan ses på SEE og online på Viaplay.

Det er aldrig godt at komme sent hjem og skulle se en kamp forskudt, men i dette tilfælde gjorde det ikke noget, at det blev lidt sent. Sikke en præstation. Lige umiddelbart har jeg svært ved at komme i tanke om en halvleg, hvor Liverpool har spillet så godt som første halvleg. Det var exceptionelt, og ManU spillerne var rene statister i Liverpools boldleg. Det er altid en fornøjelse at være Liverpoolfan, men lige nu er det bare ekstra fornøjeligt.

Liverpools anden klub Everton er til gengæld usædvanligt ringe i denne sæson og er i alvorlig nedrykningsfare. På udebane har de tabt 11 af 15 kampe, og ingen i hele ligaen har hentet så få point ude (6), så statistikken taler bestemt ikke for, at de har nogen som helst chance på Anfield. Det tror jeg sådan set heller ikke, selv om man må forvente, at de møder op med ekstra gejst, når det nu er Merseysidederby. Managerskiftet til Frank Lampard har lige nøjagtigt haft nul effekt, og jeg tvivler stærkt på, at han er rettet mand i Evertons situation – til gengæld har han erfaring fra toppen af Championship (med Derby).

Liverpools trup er fyldt med klassespillere, og Jürgen Klopp roterer ofte, så hvem starter lige denne gang? Onsdag er der hjemmekamp i Champions League mod Villareal, så måske der skal spares nogle folk til denne kamp, men omvendt er jeg sikker på, at Klopp og resten af staben ikke undervurderer Everton. Mané og Thiago er vores to mest formstærke spillere, men jeg tror faktisk, de begge starter på bænken. Salah spiller stort set hver gang og mon ikke Jota starter inde? Fabinho er så vigtig for vores hold, så han skal helst spille og det kunne passende blive sammen med Henderson og Keita. I bagkæden lurer måske en pause til Robertson, hvilket giver chancen til Tsimikas. I midterforsvaret ville jeg give pladsen ved siden af Virgil til Matip, da jeg tror, vi får brug for hans offensive raids op igennem banen.

Opgør mod Everton har vi set både med røde kort, mål i sidste minut og let kedelige opgør med Liverpool som overlegne, så hvordan bliver det denne gang? Pt. er Richarlison Evertons eneste offensive trussel, og ham skal vi nok få tæmmet, så med risiko for at tage for let på opgaven forventer jeg en forholdsvis enkel kamp, der bliver afgjort på 2 Liverpool mål i 2. halvleg.

Leo Vegas Sport