Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Everton 30. spillerunde

Lørdag klokken 13.30. Kampen vises på 6´eren, Viaplay og dplay.

Så er der bold igen efter en lille landsholdspause. Men av den har været dyr for Liverpool. Lallana vendte skadet tilbage og er ude i en måneds tid og kan i værste fald misse de næste seks kampe. Klopp forstå Lallanas og Southgates prioriteringer i form af, at begge gerne vil spille. Han skyder dog med skarpt efter træningskampe i marts måned.
Der er ikke skide meget at gøre ved det nu. Coutinho og Firmino fik tildelt et privatfly så de kunne komme hurtigst muligt hjem efter Brasiliens sidst kamp. Begge har fået et skud selvtillid med to gode præstationer. Firmino var rygtet syg og sad over til en træning, men var ikke slemt og mon ikke de begge to er friske i morgen når det går løs. Især Coutinho er kommet hjem med en masse selvtillid i form af mål og godt spil (læst på Twitter). Lad os håbe vi får det at se i Liverpool, hvor han ikke har præsteret videre prangende i et par måneder.
Generelt skulle vores spillere, som har været med deres respektive landshold have gjort det ganske fint. Og resten fik lov til, at tage til Tenerife nogle dage på trænignslejr, hvor konerne og børnene også var inviteret med. Lad os håbe det går bedre end sidst spillerne var i Spanien på træningslejr.

Sidste kamp imod Everton var med hiv og sving vi fik hevet den i hus. Det holdt godt nok hårdt og var kun med en masse dygtighed af Sturridge og Mané at vi fik sejren. Se lige målet igen og se, hvor hurtigt Mané reagere på Sturridges skud. Han er et par niveauer over Everton forsvaret der.
Men en ny kamp igen igen og tavlen er visket ren. Everton har Lukaku i front og han er ikke for sjov i denne sæson. Forsvaret får i den grad noget at se til med ham. Og Everton er lige udenfor top 6 nu (Arsenal og Man Utd mangler godt nok to kampe), men Everton er blevet et hold, som nærmer sig det sjove selskab. Det har dog ikke SÅ stor en betydning for den her kamp. Og det tror jeg de fleste godt ved. Personligt er det de to kampe vi har imod Everton hvert år, som jeg ser aller mest frem til. Mere end kampene imod Man Utd – I said it.
Der er altid den der fede stemning på stadion, spillerne er ekstra opsatte og alt omkring form er ligegyldigt. Koeman fortalte på sit pressemøde at han vil spille os på samme måde igen. Vi skal bare håbe på gassen går af ballonen hurtigere end sidst. Ikke at Everton var latterligt gode men de irriterede os. Der skal dog lyde stor kadeu til forsvaret for at holde dem fra chancer.

Jeg håber at den flok vi har sendt afsted i samarbejde med Travelsense får en fed weekend med tre point i tasken når de vender hjem.

Vind 2 VIP billetter til Anfield!

Holdet

Lasse Callesen har set nærmere på den mulige opstilling.

Forsvaret giver nok sig selv. Der er ikke meldt om nogen skader i bagerste geled. Det eneste, som måske kan ændre på det er, hvis Klopp sender Alexander-Arnold ind på backen og skubber Milner en tak frem for at spille på midtbanen. Matip og Lovren er begge klar.

Så kommer vores aller største problem. Vi har kun to af vores sædvanlige midtbanespillere klar. Hvordan vil Klopp klare den hovedpine? Lallana kom skadet hjem fra Englands kamp og Henderson fik et tilbagefald og kan være ude i et par uger endnu fortalte Klopp i dag på pressemødet.

Mulighederne:

  1. Lucas på den defensive midtbane. Fordel: han kender til kampene, er en fighter, hovedstødsstærk og vil være god til at bryde spillet og give Can og Wijnaldum mere frihed fremadrettet. Ulempe: Langsom, har ikke spillet på midtbanen i lang tid og boldomgangen er muligvis ikke helt i top, hvis der er for meget fart på spillet og manglende kreativitet specielt med Can omkring sig kan vi blive for let at læse.
  2.  Stewart. Fordel: Er åbenbart den i truppen i aller bedst form, synes aldrig at give op, vil ind og bevise sit værd og vise han skal være i Liverpool i næste sæson. Ulemper: Urutineret, manglende boldomgang, ikke i kampform, fylder ikke specielt meget og har aldrig rigtig bevist noget.
  3. Grujic. Fordele: vil kunne gå ind og spille på Wijnaldums plads og give Wijnaldum mere frihed fremad, god med bolden, fylder godt i landskabet, har en masse at bevise efter sin skade og (på godt og ondt) vil kunne spille med en vis naivitet. Ulemper: Har været skadet længe og mangler kampform, urutineret og har ikke spillet fra start i en stor kamp før (for os) – det kan være noget af en prøve for ham.
  4. Milner. Fordel: rutineret, løbestærk, god med bolden, kender til spillet og har spillet masser af de her kampe tidligere, vil kunne være opryder og spilfordeler i store omgang end de andre og muligvis den bedste af de her fire til pladsen. Ulemper: Vi skal enten spille Alexander-Arnold eller Clyne ude af position eller have Moreno ind og han har ikke spillet central midtbane siden maj måned.
  5. Coutinho. Fordel: god boldomgang, masser af tempo, kan spille i de små rum og føre bolden frem. Den bedste vi har når det kommer til tempo og spille direkte. Ulemper: fylder nul og niks. Sæsonens første kamp imod Man Utd er et godt eksempel herpå, jeg frygter vi taber midtbanen med ham dernede og så er han farligere længere fremme, hvor han kan søge i de små rum. Kan måske være for direkte i sit spil fremfor at spille den til siden og tage tempoet ud af kampen et kort øjeblik.

Jeg hælder mest til at lade Lucas spille på den defensive midt. Vi skal ikke ændre på for mange pladser samt spille nogen ude af position og Moreno skal ikke i kamp. Mange ting taler for Milner, men synes ikke lige det er i sådan en kamp vi skal rykke for meget rundt på holdet. Så hellere vente til onsdag med det. Alexander-Arnold bestod prøven imod Man Utd men jeg tror en Everton kamp vil være noget helt andet og ser ikke vi tager unødvendige risiko her, hvor Everton helt klart vil sætte sig hårdt på ham og ikke kun med spillet men også fysisk. Jeg tror og håber vi ser Grujic på et tidspunkt. Han har spillet en del for U23 holdet og må nærme sig kampform og så vil han kunne komme ind og tilføre noget med bolden, som jeg kan frygte vi kommer til at mangle med Lucas og Can på midtbanen sammen.

Offensiven tror jeg ikke vi ser ændringer i, hvor de tre legebørn: Mané, Coutinho og Firmino nok skal give Evertons forsvar noget at se til i den grad.  Frygter dog vi mangler løbende i dybden og presspillet i fraværet af Lallana. Sturridge er desværre ikke tilgængelig eftersom han stadig er skadet.

Indlægget fortsætter efter billedet.

 

SPILFORSLAG: LIVERPOOL – EVERTON

Liverpool er inde i en god stime for tiden, og de plejer at have godt tag i Everton. Liverpool må dog se bort fra Sturridge, Lallana, Ings og Ejaria, og det er et tab for Liverpool. Der er dog lagt op til mål for begge hold, da topscorer i Premier League Romelu Lukaku er klar til at bombe kasser ind, mens Sadio Mané er klar for Liverpool. Vi anbefaler derfor et spil på mindst tre scoringer – altså over 2,5 mål i Liverpool – Everton.

Liverpool har vundet de sidste tre hjemmekampe over Burnley, Arsenal og Tottenham, og holdet blander sig i topstriden af Premier League. Liverpool har kun et point op til Manchester City på tredjepladsen, og kampen mod Everton bliver derfor meget vigtig for hjemmeholdet.

Everton kommer med to friske sejre på 4-0 over Hull og 3-0 over West Bromwich. Topscorer Romelu Lukaku har scoret tre mål i disse kampe, og han er brandvarm i øjeblikket. Everton er målfarlige og lukker ikke så mange mål ind. De har kun to point op til Manchester United på femtepladsen. På udebane er det gået knapt så godt for Everton. De tabte deres seneste udekamp med 2-3 til Tottenham.

I 2016 vandt Liverpool 4-0 over Everton på Anfield Road, og vi forudsiger også en kamp med en masse mål. Liverpool og Everton er begge skarpe på toppen, og selvom Daniel Sturridge er ude for Liverpool, så er Sadio Mané også rigtig farlig på toppen.

Lukaku er en i klasse for sig, og han kommer nok til at score i kampen mod Liverpool. De sidste tre ud af fem opgør på Anfield Road mellem Liverpool og Everton er også endt mede over 2,5 mål, og det tror vi også bliver tilfældet i dette opgør mellem de to hold.

Du kan få odds 1,80 på over 2,5 mål.

Er du også en af dem, der tror, at du kan slå casinoet i længden med smarte strategier og tricks? Så læs lige om roulette-systemet først, inden du svinger kreditkortet – du har nemlig ikke den matematiske fordel.

Leo Vegas Sport