Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Leicester 21/22

Torsdag aften kl. 20.45 møder vi Leicester på Anfield. Kampen kan ses på See og Viaplay.

Skrevet af Lasse Callesen

Igen viste kampen mod Cardiff, at vi har det lettere svært mod hold, som pakker sig foran eget felt. Det er nok lidt det samme vi kan risikere mod Leicester. De er ikke et hold, som gerne vil op og spille fodbold på modstandernes banehalvdel, men vil hellere køre på kontraen.

Dog ser det lovende ud for hele truppen. Alle skulle være fri for skader igen. Mané får dog lov til at holde fri. Klopp udtalte at han ikke ville kræve ham hjem, men han gav ham lov til at fejre triumfen. Hvilket han uden tvivl skal have lov til. Omvendt har Salah udtalt at han er klar til at spille. Men han er uden tvivl ramt en smule på selvtilliden og han er nok ikke en humørbombe her få dage efter nederlaget. Men vi er gået fra at være lidt ramte på nogle positioner til, at vi nu kan stille to ret slagkraftige hold.

Derfor forventer jeg også at vores niveau bliver hævet. Der vil ikke være nogen undskyldninger for en svag indsats, selvom vi nok i periode kan risikere at vi spiller forkrampet foran Leicesters mål, hvis de formår at stå solidt defensivt.

Men jeg glæder mig til at se, hvad Klopp mener er vores stærkeste opstilling. Der er ikke umiddelbart grund til at der skal spares spillere, der er selvfølgelig taktiske overvejelser, som altid vil spille ind og evt. dagsform, som vi ikke kender til. Men jeg tror vi kommer til at se det forventede hold udover Mané, som sidder over.

Vi vinder 3-0.

Leo Vegas Sport