Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Leicester (Liga Cup) 21/22

Onsdag aften møder vi Leicester i Liga cuppens kvartfinale kl. 20.45. Kampen kan ses på alle tv kanaler i Danmark: 3+, Xee, Viaplay, Eurosport Player og Disovery+.

 

Lasse Calleen har set nærmere på opgøret.

Klopp har ikke på noget tidspunkt prioriteret de to engelske pokalturneringer. Som oftest har vi stillet med en masse reserver og fyldt på med akademi spillere, hvor det har givet mening. Og jeg tror at vi gør det samme igen onsdag aften. Juleprogrammet er notorisk kendt for at der spilles en masse kampe på en kort periode, som presser spillerne og det vil være skidt, at bruge de bærende kræfter i liga cuppen.

Leicester har dog mere at skulle overveje i forhold til opgøret. De har ikke rigtig tur i den, de vandt 4-0 over middelmådige Newcastle og de har fået udskudt to kampe pga. corona. Hvis man ser bort fra dem, som har været smittet, så har det givet dem mulighed for at lade lidt op. Og de er ikke sat af i forhold til europæisk fodbold i næste sæson, men de ligger ikke lunt i svinget til det. Conference league tager jeg ikke, som et mål for dem bedømt på de sidste sæsoner. Vinder de Liga Cuppen er det nok en godkendt sæson for dem og det giver en plads i Europa League (gjorde det i sidste sæson).
Så det giver dem lidt ekstra motivation for at gå videre. Omend jeg også tror de vil spare et par spillere og give spilletid til dem, som har brug for det.

Opgøret i søndags kommer næppe til at have den store indflydelse på valget af hold. Klopp har tidligere bl.a. mod Everton i FA Cuppen sendt et blandet hold på banen, hvor Curtis Jones sendte os videre på et pragt mål. Vinderen har selvfølgelig altid ret, men Klopp vidste godt at der var stor risiko for at ryge ud den aften, en kalkuleret risiko han tog. Heldigvis gik det fremragende, for det er altid sjovt at vinde over Everton. Men jeg vil undre mig, hvis han pludseligt ændre holdning til onsdagens opgør.

Kelleher får nok alle cup kampene igen i år, hvilket er helt fair. Til tider er det lidt synd for ham, at han ikke får mere spilletid. For han viser evnerne når han spiller. Men hvem i al verden kan slår Alisson af pinden, som første valg?
Men ellers ser vi mange af “The Usual suspects” når vi spiller cup kampe. Jeg tror dog godt at Klopp kan finde på at give spilletid til Gomez, Milner, Firmino og evt. Oxlade-Chamberlain. De tre første har ikke spillet meget og vil nok have godt af en kamp i benene. Men jeg tror også chancen er rigtig god for, at vi ser et par akademi spillere for dem.
Vi har set at vores bredde godt kan gøre det udmærket, så jeg er ikke så nervøs for opgøret. Især hvis der suppleres med et par mere rutinerede kræfter.

Jeg tror vi går videre, men det kunne godt blive en kamp, som ender i straffespark. Der er ikke forlænget spilletid i denne runde af cuppen.2-2 efter 90 minutter også nupper Kelleher et par straffespark, som sender os videre.

Leo Vegas Sport