Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Norwich 21/22

Uagtet hvordan diverse eksperter vurderer, at Liverpools spil ikke er prangende for tiden, så kan vi ikke komme udenom, at Liverpool er ubesejret i deres seneste 10 kampe, mens de med midtugesejren mod Inter cementerede deres 7. sejr i træk. I eftermiddag skulle det meget gerne blive til den 8. sejr i træk, når nedrykningstruede Norwich gæster Anfield.

Andreas Ørntoft ser frem mod eftermiddagens kamp.

For første gang i meget lang tid har Liverpool stort set alle seniorspillere til rådighed. Elliott er tilbage fra sin horrible ankelskade, mens også både Thiago og Henderson er blevet deres skader kvitte. Dog er Jota meldt ude af eftermiddagens opgør med en ankelskade, som han pådrog sig mod Inter. Ikke desto mindre betyder det, at Klopp har en sjælden mulighed for at rotere – og dermed spare en række spillere i et kampprogram, som snart spidser til.

I midtugekampen var der flere overraskelser i startopstillingen, hvor unge Elliott fik sin Champions League-debut på et toptændt San Siro. Her spillede han en ganske fin kamp, dog uden at spille en brandkamp. I forsvaret var Konaté valgt foran Matip, og her gjorde han en ganske fin figur. Ingen tvivl om, at Konaté er fremtidens mand og kommer til at danne et frygtindgydende makkerskab med Virgil Van Dijk inden for et par sæsoner.

Kampen i midtugen var dog ikke en dans på roser. Inter spillede op til dans i flere sekvenser, dog uden at have et skud inden for rammen. I lang tid lignede en uafgjort det mest sandsynlige resultat, men Firmino, som jeg iøvrigt bandede væk i store dele af kampen, ville det anderledes og stangede et godt indlæg i nettet. 5 minutter senere gjorde Salah det til 0-2, hvilket giver Liverpool et fremragende udgangspunkt inden returopgøret på Anfield – men inden vi kommer så langt, så gælder det altså Norwich i eftermiddag.

Det mest problematiske ved den brede trup er, at det er svært at forudsige startopstillingen. Jeg tror på, at Klopp kommer til at rotere en del, og jeg spår en startplads til Diaz og Henderson, der begge kom ind fra bænken mod Inter og gjorde det ganske fint.

Liverpools defensiv har været en smule vaklende i de seneste Premier League-kampe. Dog var der opløftende takter i midtugen, og derfor tror jeg også på genvalg i bagkæden. Derudover tror jeg de kommer med et offensivt udtryk, mod det hold i Premier League, som har indkasseret flest mål. Det kalder næsten på en målfest, gør det ikke?

Jeg tror på 4-0.

God kamp!

Leo Vegas Sport