Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Shrewsbury (FA Cup) 21/22

Søndag kl. 15.00, kampen kan ses på 3+, Viaplay, Eurosport Player og Discovery+.

For 2 år siden mødte vi også Shrewsbury i Fa cuppen. Første kamp endte 2-2 efter et stærkt comeback af Shrewsbury, men omkampen på Anfield endte 1-0 til Liverpool på et selvmål. Til den kamp stillede Liverpool et hold med en gennemsnitsalder på bare 19,28 år og med Curtis Jones som anfører. Denne gang vender Covid-19 op og ned på alting. Det er vist ikke længere et
spørgsmål om at spare spillere men nærmere om at finde 11 friske spillere.

Heldigvis er kampen på Anfield, for det bliver nok nødvendigt for nogle af spillere at blive kørt af mor eller far.
Virgil, Fabinho, Curtis Jones, Alisson, Firmino og Matip burde være klar til at spille igen, hvis man ønsker det. Næste kamp er først torsdag, men det er den første af 4 kampe på 10 dage, så det er ikke utænkeligt, at man forsøger at holde de få tilgængelige førsteholdsspillere friske.

Med både Jürgen Klopp og Pep Lijnders i isolation forventes det, at det bliver Peter Krawietz i spidsen for holdet. Vi kommer lidt rundt i staben, men det har også sin charme.

På nær en enkelt svipser har Shrewsbury været en fast bestanddel af League 1 i 10 sæsoner, og pt.er de inde i en god stime, men befinder sig midt i rækken uden at komme i nærheden af slutspilspladser og formentlig heller ikke nedrykning.
Skulle jeg komme med et bud på en startopstilling, kunne det være Kelleher, Jones, Milner og u/23 spillere for resten – jeg vil spare jer for et håbløst gæt på, hvilke af de unge talenter, der får chancen denne gang. Vi har et godt akademi, så lad os
håbe på en 2-1 sejr.

Leo Vegas Sport