Kommende kampe:

Kampoptakt: Liverpool – Southampton 20/21

Lørdag aften møder vi Saints på Anfield. Kampen kan ses på TV3 Max og Viaplay. Kampen starter kl. 21.15.

Lasse Callesen ser nærmere på opgøret. Der er ikke nogen vej tilbage, vi skal have tre point i de resterende kampe for at have den mindste chance for at komme i Champions League næste sæson. Vi har syv point op til Chelsea på 4. pladsen, dog mangler vi det udsatte opgør mod Man Utd. Vi skal desværre ikke møde hverken Chelsea, West Ham eller Tottenham, som lige nu er placeret foran os i tabellen. Udover United kampen så burde det være en overkommelig række af modstandere, men som vi har spillet i denne sæson…. intet er givet.

Spillerne har fået en ekstra uges hvil, ikke at vi har spillet mange kampe op til denne, men de resterende fem kampe ligger, som perle på en snor.

Jeg håber klopp har trænet med fem midterforsvarer og fire backs så vi kan få sat en kæmpe prop i forsvaret i de sidste 10 min af kampene. De sidste to kampe har vi smidt seks point, hvilket havde gjort at Champions League ville være et ekstremt muligt. Jeg er egentligt lidt forundret over vi fortsat har en lille chance for at spille CL i næste sæson med alle de point vi har smidt.

Der var ikke meldinger om nye skader og Phillips er klar igen. Hvilket forhåbentligt betyder at Fabinho kan komme tilbage på midtbanen. Jeg er i tvivl om Klopp vil spille med to eller tre mand på midtbanen. Han har skiftet lidt mellem de to opstillinger i de sidste par uger og til dagens pressemøde lød han ikke helt sikker på, hvordan han stiller op.

Jeg tror vi ser tre mand på midtbanen når vi starter kampen.

Vi vinder 1-0.

Leo Vegas Sport