Kommende kampe:

Kampoptakt: Liverpool – Southampton 21/22

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles lørdag den 27. november kl 16.00 og kan ses på TV3+ og online på Viaplay.

Tid til Premier League efter en dejlig onsdagskamp mod Porto, som gjorde det ok især i 1. halvleg, men efter pausen blev Liverpool bare for gode for dem. Dejligt at se Thiago blive bedre og bedre samt fuld spilletid til unge Tyler Morton. Endnu en ung mand på vej frem. Så må jeg også glæde mig over, at Minamino falder bedre ind i spillet, for det er vigtigt at få ham godt i gang, så han kan overtage, når Mané og Salah skal til African Nations i januar.

Jeg synes, Southampton har fået meget ud af lidt. Inden sæsonstart var jeg meget kritisk over for deres muligheder i Premier League, men de har spillet over evne, og har eksempelvis fået 10 points i de seneste 5 kampe – nøjagtig som Liverpool. Det er ikke fordi, de laver mange mål, men man kommer langt med 1-0 sejre. Men i sidste ende er de maksimalt et midterhold, og den forskel tror jeg, vi kommer til at se.
Man burde skrive en hyldest til Matip. De der lange stive ben, som lige prikker bolden væk, eller måden han glider fremad gennem modstandernes linier. Han har været rigtig god, og jeg håber bare, at skaderne holder sig på afstand.

Begynder det at lysne lidt med skaderne blandt Liverpools spillere? Der har været en fornuftig rotation på det seneste, så jeg synes, det ser fint ud pt. Onsdag er der Merseysidederby mod Everton, så vil Klopp igen rotere lidt især på midtbanen? Robertson virkede meget motiveret i onsdagens indhop, og jeg forventer en opstilling med de 4 velkendte i bagkæden. Det er snart længe siden, nogen har spillet 90 minutter på midtbanen (sådan føles det i hvert fald), men jeg tager de som et udtryk for, at Klopp kører dem lidt på skånekost for at undgå skader. Det må betyde, at det skulle være muligt at starte med Fabinho, Thiago og
Henderson – evt Oxlade-Chamberlain i stedet for en af de to sidstnævnte. Fremme bliver det Jota, Mané og Salah

En tidligt mål vil knække Southampton, og jeg tror sagtens, det kan blive endnu en 4-0 sejr til Liverpool.

Mangler du et sted at se Liverpool? Så tag et kig på vores pubguide.

Leo Vegas Sport