Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Tottenham 25. spillerunde

I morgen klokken 18.30 møder vi Tottenham. Kampen kan ses på 3+, Viaplay og dplay.

 

Uha 2017 fortsætter med at være lidt af en bitch når det kommer til Liverpool – ellers går det sgu ret fint egentlig, tak fordi du spurgte. Så tror man alt er godt igen efter Chelsea kampen, hvor drengene leverede en flot indsats og så går de ud og levere endnu en pisse elendig indsats en uge efter. Klopp var pisse sur i pausen og selvom vi havde vundet havde det ikke ændret på hans humør:

Et af lyspunkterne vi dog skal huske på op til kampen er at Liverpool er det bedste hold imod de andre top seks hold i ligaen. Kampen imod Chelsea viste noget af det, som holdet tidligere har vist i denne sæson og så er Tottenham ikke et hold der er kendt for at stille sig tilbage og vente på modstanderne, hvilket uden tvivl vil give plads foran feltet og vi kan køre kontra på dem. Spurs kommer i hvert fald til at passe Liverpool bedre end f.eks. Hull og Swansea.

Dermed ikke sagt alt er givet for Tottenham har tur i den og er lige nu Chelseas nærmeste forfølger, dog ni point efter. Men de skal vinde resten af kampene for at have et spinkelt håb om mesterskabet. Liverpool er røget ud af top fire og er nu kun et enkelt point foran Man Utd der langsomt er kommet fra bagkanten. Men med en sejr vil vi kun være et enkelt point efter Spurs. Ligaen er så afsindig tæt og spændende lige nu, alle har noget at spille for oppe i toppen.

Hvad med Spurs?

Vi har fået White Hart Danes til at sætte et par ord på kampen.

Tottenham har det kategorisk svært mod scouserne og har ikke vundet i de seneste otte kampe. Tottenham har heller ikke vundet mod Liverpool på Anfield siden 2011, hvor man vandt 2-0. Det er også den eneste gang siden 1993 (!). Yderligere var seneste resultat på Anfield mod Chelsea 1-1, så det er bestemt et hold, der kan spille sig op på hjemmebane.

Vi kommer til at se en eksplosiv og underholdende kamp. Liverpool skal bevise overfor deres fans på hjemmebane, at de stadig kan spille fodbold, og hvis Spurs stadig vil kæmpe om mesterskabet, så skal der er en sejr med hjem, selvom man nok vil være tilfreds med en uafgjort. Det bliver det mest scorende hold (Liverpool) mod den bedste defensiv (Tottenham). What’s not to like?

Tottenham er i denne kamp hårdt ramt i bagkæden, hvor Rose og Vertonghen er ude fra A-kæden, og Trippier og Lamela fortsat er ude.

Liverpools opstilling

Lasse Callesen har set nærmere på holdet

Så kører målmands dramaet igen i Liverpool. Rygterne gik på torsdag aften at Karius er tilbage i målet. På dagens pressemøde skød Klopp (selvfølgelig) det rygte ned, som han nu engang skal. Men er der røg uden ild? Jeg tror vi ser Karius i morgen på kassen.

Backen der er jeg ved at overveje om Milner skal have en pause. Ikke at Moreno skal ind men jeg overvejer at lade Clyne komme over på venstre også Alexander-Arnold nupper højre. Måske Gomez? Milner har set svag ud i noget tid nu. Jeg håber lidt der sker et eller andet med vores backs. Clyne er fortsat den back der laver flest målskabende chancer, mens Milner har slået 120 indlæg´ish og lavet et enkelt assist … jeg tror dog ikke Klopp tør ændre til den her kamp på de to backs medmindre der er skader.

Men hvor meget tør Klopp ændre på forsvaret? Matip er klar. Men Lovren har været ude med et hævet knæ i en uges tid og er tvivlsom til fredagens træning. Klavan har været syg den sidste uge og har smidt en del kg. Lucas spillede sidste weekend, selvom jeg er kæmpe Lucas fan så jeg ikke helt sikker ved ham i forsvaret. Er Gomez klar til at skulle op imod Kane? Jeg håber Lovren bliver klar da han er den anden bedste forsvarsspiller vi har. Men ellers tror jeg det bliver Lucas qua den rutine han har, trodsalt. Klavan tror jeg ikke har energi nok i kroppen til, at han kan spille 90 min for fuld blus.

Midtbanen der er endnu en tvivlsom spiller: Lallana. Han har bøvlet med sin akillessene og er også tvivlsom til fredagens træning. Jeg håber Lallana er klar for så må midtbanen bliver Lallana, Henderson og Wijnaldum. Ingen Can, Klopp. INGEN CAN! Det går for langsomt på alle områder med tyskeren. Det er svære og svære for Klopp at forsvare valget af tyskeren som starter. Er Lallana ikke klar, så spiller Can nok i mangel af bede.

Foran håber jeg på Mané, Firmino og Coutinho fra start. Men de skal vise det er den rette front trio nu ellers tror jeg der kommer udskiftninger inden længe.

Indlægget fortsætter under holdopstillingen!

 

Spilforslag fra SpilXperten.com

Liverpool har ramt et større formdyk, mens Tottenham omvendt møder til start med 11 ubesejrede kampe i træk – heraf ni sejre. Det vil ikke være helt forkert, hvis man på den baggrund mener, at Tottenham står med de bedste kort på hånden i dette opgør. Jürgen Klopp har dog ved flere lejligheder vist, hvordan han kan sætte sit Liverpool-hold op, når det gælder store og vigtige kampe. Det samme, tror vi, bliver tilfældet i dette opgør.

De seneste fem kampe for Liverpool tæller nederlag til Swansea, Southampton, Wolverhampton og Hull. Det femte opgør sluttede 1-1 mod Chelsea, og det er værd at bide mærke i. Mod de øvrige tophold er det for Liverpool i denne sæson blevet til 4-3 over Arsenal, 2-1 over Chelsea, 0-0 med Manchester United, 2-1 over Tottenham, 1-0 over Manchester City og 1-1 med Manchester United. Det viser et tydeligt billede om, at Liverpool altid præsterer mod de gode hold, og det er da også flere svipsere mod bundholdene, der gør, at Liverpool ikke er placeret længere fremme. Philippe Coutinho og Sadio Mane bør ligeledes være tilbage for fulde omdrejninger igen, og med Anfield i ryggen fremstår Liverpool stærkt.

Tottenham er inde i en forrygende stime, og selvom Christian Eriksen og co. ligeledes har præsteret godt mod de øvrige tophold, forventer vi, at Tottenham-holdet går en svær kamp i møde her. Tottenham har nemlig haft det utroligt svært på Anfield, og den statistik kan meget vel fortsætte. Tottenhams seneste besøg på Anfield tæller følgende resultater: 1-2, 1-1, 2-3, 0-4 og 2-3.

Baseret på formkurven er Tottenham favoritter, men flere andre faktorer taler til Liverpools fordel. Vi tipper hjemmesejren.

Få et samlet overblik over dagens fodboldnyheder på Fodboldnyheder.dk.

Leo Vegas Sport