Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Watford spillerunde 11

I morgen lørdag klokken 15.15 møder Liverpool Watford.
Kampen vises på 6eren, Viaplay og dplay.

Liverpool tromler D.A.U.D.A. Det er blevet til 11 kampe i træk uden nederlag og kun 2 af disse har været uafgjort. Og kun et eneste nederlag siden sæsonen startede.
Watford er startet sæsonen godt ud og har allerede skrabet en masse point sammen. De har ikke tabt i fire kampe og de sidste fem kamp er formen således: TUVUV.
I sidste sæson vandt begge klubber et opgør hver. Watford vandt det første opgør 3-0 og det andet opgør vandt Liverpool 2-0.
Begge hold har lukket lige mange mål (13) og ser man på top 10 i Premier League deler de anden pladsen for flest indkasserede mål. Det er kun Bournemouth med 14 indkasserede mål der har en dårligere statistik i top 10. Liverpool er dog det mest scorende hold, sammen med Manchester City i ligaen med 24 kasser.
Liverpool er placeret lunt i svinget i toppen med Arsenal og Manchester City hvor alle tre hold har 23 point, hvilket også betyder der ikke er plads til et fuck up. Watford ligger på en lidt overraskende 7. plads med 15 point.

Holdopstillingen

Lasse har set nærmere på hvordan han tror Liverpool stiller op.
Eneste nye skade skulle være Ings, som desværre er ude resten af sæsonen med en ny knæskade. Resten af truppen er fit for fight igen. Medmindre der er kommet skader siden Klopps pressemøde i går.

Karius på kassen.
Clyne, Matip, Lovren og Milner i bagkæden. Moreno var en mulighed efter sin fine indsats sidst. Men vi skal stille op i den stærkest mulige opstilling, som vi kan og det er med Milner på backen. Det er ellers en af de her kampe, hvor Moreno kunne få spilletid og vise sit niveau frem. Men Milner har haft mulighed for at slappe af og jeg tror ikke han har brug for en pause inden juleprogrammet kommer om en måneds tid. Plus der er landsholdspause, hvor Milner ikke skal i kamp.

Midtbanen der ryger Can ud og Wijnaldum kommer ind igen. Så den består af Henderson, Wijnaldum og Lallana igen. Can har været fin men synes vi er meget mere dynamiske med Wijnaldum på banen og har mere speed. Can er ikke den hurtigste på de første meter. Han skal lige have gang i benene inden topfarten rammes. Og så har vi spillet bedst når det er de tre, som har startet inde. Men man ved aldrig om Can har gjort det så godt til træning, at han ikke er til at overse for Klopp når holdet skal stilles til kampen.

Angrebet er der heller ingen tvivl om. Det er igen de tre legekammerater Mané, Coutinho og Fimino, som starter på toppen. Det må ikke være sjovt for Sturrigde at sidde ude. Men når man som angriber endnu ikke har scoret i Premier League i denne sæson og de andre hver har scoret 4 mål, så er man henstillet til bænken. Origi kan heller ikke være helt tilfreds, han har brug for spilletid for at udvikle sig. Men med Mané der skal til Africa Nations of Cup og Ings skadet kommer han ingen steder. Hvilket også udelukker et salg af Sturrigde, som har været på tale et par steder. Klopp har snakket med Echo om, at han gerne vil forstærke truppen til januar.

Jeg er spændt på om  vi igen ser en af de semi-koncentrerede indsatser, som  vi har haft flere af. Enten lukker et mål ind tidligt og så skal frem og lukke et forsvar op, der står dybt eller får scoret et par kasser og lukker et mål ind og gør det hele spændende igen. Det kunne være virkelig rart med en sejr og et clean sheet.

lfc-watford

Leo Vegas Sport