Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – Wolves FA cup 4. runde

Så er det tid til endnu en pokalkamp. Denne gang er det imod Wolverhampton. Kampen spilles lørdag klokken 13.30 og vises på 6´eren og dplay.

Liverpool er inde i en knap så prangende måned, hvor der har manglet noget gnist i spillet. Det har ikke rigtig fungeret indtil videre spillet i 2017. Der har været for mange spillere der ikke har præsteret eller har set slidte ud. Bredden i truppen viser så småt at den ikke er bred nok og for mange spillere bliver brugt ud af position for at give plads til andre.

Sidste gang Liverpool mødte Wolverhampton blev det til en 3-0 sejr. Det er efterhånden fem år siden og meget er sket siden da. Wolves er i Championship hvor de ligger i bunden af midterfeltet syv point fra nedrykning. De slog dog Stoke ud af tredje runde med en 2-0 sejr på udebane.

Hvis Klopp og klubben satser på FA cuppen så skal der ikke stilles med et U23 hold igen, som vi har set i andre pokalkampe i denne sæson. Dermed ikke sagt at der ikke kan komme et par unge knægte med fra start. Men jeg tror vi stiller stærkere op end vi håbede på. Oveni er der et par spillere, som vil have godt af mere spilletid efter skader. Men det giver også mulighed for at spare en eller to, hvis disse har skavanker og med henblik på tirsdagens brag imod Chelsea har Klopp helt sikkert øjnene på begge kampe.

 

Holdet

Lasse Callesen har set nærmere på holdet.

Karius i mål. Det tror jeg ikke der er nogen der er uenige i. Kampene er delt op pt. Mignolet i PL og Karius i cup kampene.

Alexander- Arnold på backen. Clyne var ude med en skade i onsdags og jeg tror at Alexander havde spillet denne lige meget hvad. Gomez har brug for mere spilletid det samme gælder for Matip. Matip så lidt rusten ud i nogle situationer. Forståeligt nok efter 1½ måned ude. Så de to skal spilles varme. Moreno på backen, som vi har set i alle de andre cup kampe. Milner spillede i øvrigt sin dårligste kamp i onsdags i denne sæson.

Wijnaldum ind og spille og forhåbentligt giver konstellationen ham mulighed for at blive mere offensiv anlagt. Lucas og Stewart som de to andre. Henderson skal vi ikke risikere for meget med pt. Can har spillet fremfor Wijnaldum de sidste par uger. Lallana har set slidt ud og tænker han har godt af at få slappet af i stængerne inden tirsdag. Can kan godt ske spiller men tror Klopp vælger det sikre og spare ham. Ejaria er også i spil på midtbanen. Jeg har ingen idé om hvor langt Grujic er fra at være klar. Han var tæt på at have fået comeback imod Plymouth efter sin skade, men havde et tilbagefald. Måske på bænken?

Coutinho spillede næsten 90 min i midt ugen og kan nok godt have godt af en times fodbold inden det går ned mod Chelsea. Lige give det sidste til kroppen så han kan holde til 90 min. Ojo på den anden kant. Ingen grund til at Firmino skal spille eller Lallana skal op på den offensive midtbane. Origi på toppen.

Vi vil kunne stille med et hold der burde kunne gå videre, spare spillere, give kamptræning til dem der mangler det sidste og sørge for at holde resten ved ilden.

 

 

Spilforslag

Tingene kører ikke helt efter planen for Jürgen Klopp og co. Vi tror på hjemmesejren, men omvendt tror vi ikke, at Liverpool henter nogen storsejr, når Wolverhampton gæster Anfield.

Liverpool har blot hentet én sejr i de seneste syv kampe, hvor det har vist sig, at Sadio Manes fravær har haft afgørende betydning. Målscoringsproblemerne har således været store for Liverpool, og hverken Daniel Sturridge eller Divock Origi har vist sig som løsningen på Liverpools offensive problemer. Liverpool måtte senest se sig slået ud af EFL Cuppen mod Southampton, og da forspringet op til Chelsea i Premier League er på ti point, ligner FA Cuppen eneste reelle Liverpool-chance for et trofæ i denne sæson. Vi tror derfor på, at Jürgen Klopp stiller et slagkraftigt hold i denne kamp, og det bør være nok til at besejre Wolverhampton.

Wolverhampton tabte i seneste weekend med 3-1 mod Norwich, og den nuværende 18. plads i The Championship er bestemt ikke prangende. Wolverhampton-spillerne bør derfor komme op imod overmagten i dette opgør, og vi har svært ved at komme udenom Liverpool-sejren. Som Liverpool har præsteret over de seneste kampe, ligner det dog ikke, at Wolverhampton bliver sat helt til vægs.

Liverpool skal bruge kampen her som afsat til en bedre periode, mens Wolverhampton skal forsøge, om de kan levere overraskelsen. Kan Jürgen Klopp få tændt op under sine spillere, ligner det dog en Liverpool-sejr. Vi vælger dog at spille på, at Liverpool vinder med præcis ét mål – taget de seneste præstationer i betragtning. Oddset er pæne 3,90.

Prøv 888sports bonustilbud, hvis du vil spille på kampen. Nye spillere får en velkomstbonus op til 1.200 kroner.

 

 

Leo Vegas Sport