Kommende kampe:

[Kampoptakt] Newcastle – Liverpool 21/22

I morgen bliver de rødklædte på ny sendt i kamp, når de brager sammen med Newcastle i det nordvestlige England. Kampen bliver spillet på St. James Park og går allerede i gang kl. 13:30.

Andreas Ørntoft kigger frem mod det tidlige opgør.

Det er hverken kedeligt eller surt at være Liverpool-tilhænger for tiden. En halv fod i CL-finalen, et uhyre spændende kapløb om Premier League-trofæet og en kommende FA Cup finale på Wembley – what’s not to like?

Seneste Premier League opgør var jeg selv ovre og overvære på Anfield, da de slog bysbørnene fra Everton. På mange måder mindede det opgør om midtugens Champions League kamp mod Villareal, hvor fællesnævneren må være en modstander, der parkerede en dobbeltdækker foran feltet. Men med en god portion tålmodighed og taktiske justeringer i pausen blev begge opgør vundet i 2. halvleg – og de blev ligeledes begge vundet 2-0.

Der er også blevet gjort plads til rotationer i truppen, hvor der faktisk er blevet roteret i alle kæder. Dette har været en stor gave i en tid, hvor Liverpool stort set spiller en kamp hver 3. dag. Når Liverpool i morgen møder Newcastle, så møder de et hold, der er spækket med selvtillid. Holdet var nedrykningstruede den første halvdel af sæsonen, men har med hjælp fra Eddie Howe fået vendt skuden, og ligger nu solidt plantet på en 9. plads. De har ligeledes vundet deres seneste fire opgør – men det får forhåbentlig en ende i morgen.

Selvom Liverpool har en vigtig kamp igen allerede på tirsdag, når returopgøret i Champions League skal spilles i Spanien, så tror jeg på, at Klopp stiller i stærkeste opstilling. Men hvad er så stærkste opstilling? Det kommer jo nok reelt set an på, hvem modstanderen er. Jeg er nemlig i tvivl om, hvorvidt Keita eller Henderson er den stærkeste starter med Fabinho og Thiago. I en udebanekamp mod Newcastle vil jeg vælge at gå med Keita. De eneste skader er Firmino, mens Jones måske bliver klar til at indgå i truppen.

Det bliver en hård kamp, men forhåbentlig også en kamp, hvor Newcastle kommer for at spille fodbold. Dette kan i sagens natur give Liverpool udfordringer, men jeg tror alligevel på, at vi vinder 1-3. God kamp!

Leo Vegas Sport