Kommende kampe:

[Kampoptakt] Nottingham Forrest – Liverpool 21/22 FA Cup

Søndag aften kl. 19.00 er Liverpool rejst de lige knap 200 km sydøst på til Nottingham. Her venter Nottingham Forrest nemlig i kvartfinalen i dette års FA Cup. Kampen kan ses på TV3+, Viaplay, Discovery+ og Europsport Player.

 

Skrevet af Lasse Callesen

Efter vi vandt Carabao cuppen er der flere steder nævnt, at vi går efter alle pokalerne i denne sæson. Hvilket uden tvivl vil klæde os. Det har ikke rigtig været det billede vi har set tidligere. Samtidigt er truppen også blevet bredere, hvorfor det måske netop er i år, hvor gir den gas på alle fronter. Tidligere kunne vi ikke rigtig spare de tre forreste uden, at vi led et gevaldigt dyk i kvaliteten. Forsvaret var også ret tricky osv. Men det ligner truppen er bred og stærk nok til, at det er muligt nu.

I morgen venter Nottingham Forrest, som er denne sæsons FA Cup favorit dræber. De har sendt Leicester ud med 4-1 og Arsenal vandt de 1-0 over. Jeg så ikke de to kampe, men uagtet af, hvordan de to Premier League klubber stillede op, så burde deres trupper kunne vinde over et Championship hold. Begge hold stillede op med en del prominente navne, så det har ikke været miniputterne fra de to hold de har mødt.
Og de ligger relativt lunt til i ligaen og er med i kampen om oprykning til Premier League.

På baggrund af dette, så tror jeg ikke at Klopp vælger at rotere alle 11 spillere. Der er dog noget vi allerede ved på baggrund af pressemødet i går. Vi kommer til at se Alisson i mål. Alexander-Arnold er helt ude af opgøret og så er Salah tvivlsom pga. den ankelskade han har pådraget sig.

Jeg håber vi ser Gomez på backen fremfor Milner. Jeg tror også det er sidste sæson vi ser Milner i Liverpool, han er blevet for langsom til vores spil og det fungerer heller ikke så optimalt længere på midtbanen med ham. Han har mistet noget fart det sidste års tid og det bliver mere og mere udtalt. Mon ikke vi spare Matip og ser Konate ved siden af Van Dijk. Samt Tsimikas på venstre back.
Fabinho er ret holdbar og har sjældent brug for en pause. Oveni er der landskampe de kommende uger, hvor Thiago f.eks. ikke skal med Spanien. Så der er ikke grund til at han skal spares, medmindre han har skavanker. Elliott må snart bringes i spil igen fra start og jeg ser det her, som en nærmest sikker starter. Der er ingen grund til at satse på, at Salahs ankel kan holde til det. Så synes han skal på bænken. Der er rigeligt af muligheder oppe foran. Også i tredje geled. Også kan Firmino nok have godt at noget kamptræning.

Jeg tror vi vinder 2-0.

Leo Vegas Sport