Kommende kampe:

[Kampoptakt] Southampton – Liverpool 21/22

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles tirsdag den 17. maj kl. 20.45 og kan ses på SEE og online på Viaplay.

Så er vi halvvejs: 2 af 4 trofæer. Ok, realistisk set tænker jeg nærmere på 3, men selvfølgelig skal Premier League også have et skud, selv om Manchester City fortsat ligger solidt i front.

Tilbage til nummer 2. En dejlig lørdag eftermiddag/aften indledningsvis med fantastisk spil, især af Luiz Diaz, og så var der bare den der ydersideaflevering fra Trent – verdensklasse, som desværre ikke blev til en scoring. Ellers som sædvanligt tæt kampen igennem med chancer til begge hold, og specielt en kæmpe én til Robbo, som desværre ramte stolpen. Så selvfølgelig endte det i straffesparkskonkurrence. Sidst skabte Tuckel drama med indskiftningen af Kepa, denne gang knap så dramatisk men hvad tænker Loftus-check mon? Ind efter 106 min og så efter 119 min udskiftet med Barkley. Men lige lidt hjalp det, og Liverpools mentale monstre gjorde det igen, selv om Mané gjorde det unødigt spændende med sin afbrænder, som Klopp dog efterfølgende påtog sig skylden for. Klopp havde bedt Sadio det modsatte af normalt, og det blev som bekendt bare til at svag afslutning. Så vi måtte vente på ”The unlikely Hero” Tsimikas til at afgøre tingene. En fantastisk dag og endnu en pokal.

 

Nu gælder det Southampton, som pt. ligger på 15. pladsen uden det store at spille for. Tidligere på året var de inde i en rigtig god stime, men jeg synes, det har set dårlige ud i lang tid efterhånden. Alting afhænger af Ward-Prowse evne til enten at lave det rigtige indlæg eller score på standardsituationer, og det ved spillerne også, så lad nu være med at lave dumme frispark farlige steder på banen, tak.

Vi fik lidt en forskrækkelse i lørdags med udskiftningerne af både Salah, Virgil og Robbo. Heldigvis virker det ikke til at være alvorligt, men jeg er nu ret overbevist om, at Klopp ryster posten igen til denne kamp. Udfordringen er nærmere, at vi spillede i lørdags end, at næste kamp er på søndag. Heldigvis har vi en stærk trup, men det er svært at forudse. Spiller Virgil? Hvad med Trent og Robbo? Henderson og Thiago? Jeg tror ikke Klopp vil risikere noget med småskaderne, så jeg forventer mange udskiftninger, og hvis det ikke virker, må der stærke folk ind fra bænken.

Det er sidste hjemmekamp for Southampton, og jeg regner med et reservespækket Liverpoolhold, men Liverpools større motivation bør blive afgørende, så en 2-1 sejr til Liverpool er mit bud på resultatet.

Leo Vegas Sport