Kommende kampe:

[Kampoptakt] Stoke – Liverpool 32. spillerunde

Kampen spilles klokken 16.00 på lørdag og kan ses på 6´eren, Viaplay og dplay.

Opslaget er skrevet INDEN Klopps pressemøde fredag.

 

Efter en godkendt indsats, men hvor to personlige fejl kostede os sejren er det på tide at komme op på hesten igen. Der var flere ting, som er værd at nævne efter kampen. Coutinho spillede en times tid, men viste nogle af de ting, som vi ved han kan. Han var ustyrlig i flere omgange og legede kispus med Bournemouth spillerne. Han ligner den gamle Coutinho igen og toppede det med et flot mål, hvor han med lidt held og teknik fik bolden med sig og sat i kassen.
En anden ting er Origi, var en god opspilsstation for os. Havde det til tider svært, men formåede at holde modstanderne væk og finde sine medspillere. Han er ikke så mobil, som Firmino, men formåede stadig at trække forsvaret godt omkring. Burde have været skarpere i et par situationer, hvor han lige manglede lidt timing på bolde bagerst i feltet. Men var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt efter et flot indlæg af Wijnaldum. Det er godt at få ham i gang med Mané ude resten af sæsonen. To mål i to kampe lad os håbe det fortsætter.

Sidst vi mødte Stoke var imellem jul og nytår. Det endte med en 4-1 sejr efter vi var kommet bagud 1-0. Det var mens næsten alt var dejligt, vi ved vist alle at sådan er det ikke længere. Stoke er lidt i ingenmandslands – der er for langt op og de er ikke umiddelbart i fare for nedrykning. Men de har trælse Charlie Adam, som har det med at være en pain in the ass når vi møder dem. Men forsvaret skal i den grad oppe sig og ikke lave nogle tåbelige beslutninger igen.

Holdet

Lasse Callesen ser på holdet.

Jeg tror den eneste ændring vi ser er i forsvaret i forhold til i onsdags.

Mignolet i kassen.

Clyne, Lovren og Milner får genvalg. Og så håber jeg på at Matip er klar igen. Ham og Lovren er med længder det bedste forsvar vi kan stille med. Og mon ikke hans ryg problemer går over igen til kampen.

Der er nok ikke nogen der vil ændre på midtbanen, så det vil være de tre samme, som man ser derinde. Måske vil vi se at vi løbende skifter formation, som i onsdags, hvor Lucas falder tilbage midterforsvaret og lader Milner og Clyne komme længere frem på banen.

De tre forreste bliver de samme igen. Eller det afhænger af om Coutinho fortsat er syg. Han kastede op i pausen og det var grunden til han blev pillet ud. Det kan være han fortsat er syg lørdag, men det må tiden vise. Jeg er spændt på om vi starte med Woodburn på kanten eller Sturridge og Origi på toppen i tilfælde af Coutinho mangler. Firmino bag de to kan blive spændende, men jeg tror vi kommer til at mangler den gyldne aflevering fra Firmino til de to andre.

Husk at meld dig til Tip7 konkurrencen!

Indlægget fortsætter under billedet! 

SPILFORSLAG: STOKE – LIVERPOOL

Stoke er inde i en skidt periode efter tre nederlag til Burnley, Leicester og Chelsea. Liverpool spillede sidst 2-2 med Bournemouth, men holdet har ikke tabt siden slutningen af februar. Liverpool må dog se bort fra Mane, Lallana, Ings, Ejaria og Henderson, og det er et tab. På trods af det tror vi, at Liverpool vinder kampen over Stoke på Bet365 Stadium i Premier League, da Liverpool simpelthen er for stærke for Stoke.

Liverpool har været stærke på hjemmebane, mens det har haltet på udebane. Liverpool spillede sidst 1-1 mod Manchester City, da de spillede på fremmed græs. Liverpool skuffede mod Bournemouth på hjemmebane, og her var der problemer i forsvaret, og det er lidt overraskende i betragtning af, at Liverpool ikke har nogle skader i forsvaret i øjeblikket. Det er en vigtig kamp for Liverpool, som kan komme helt tæt på Tottenham på andenpladsen med en sejr over Stoke.

Stoke skal til at finde formen igen efter en noget sløj periode. Stoke er placeret som nummer 12, men de har kun otte point ned til Swansea under nedrykningsstregen. Der skal derfor point på kontoen snarest muligt, hvis holdet skal være sikre på at være i Premier League i næste sæson. Stoke har klaret sig bedst på hjemmebane i denne sæson, mens Liverpool kæmper med om de sjove pladser i Premier League, hvilket burde motivere ligaens nummer tre.

Liverpool mangler et par nøglespillere til kampen mod Stoke. Specielt topscorer Sadio Mané må Jürgen Klopp savne en del, da han tit er garant for mål. Coutinho scorede i sidste kamp for Liverpool, og han kan dermed også være manden, som skal sparke bolden i kassen for Liverpool mod Stoke. Nøglen for Liverpool bliver, om forsvaret får en god kamp. Hvis det er tilfældet, vinder Liverpool højest sandsynligt kampen komfortabelt.

Liverpool har vundet de seneste to opgør mod Stoke på Anfield Road med 4-1 begge gange. De to hold krydsede klinger sidst i 2015 på Bet365 Stadium, og her blev det til en smal sejr til Liverpool. Vi tror på, at Liverpool igen vinder over Stoke, og dermed tager revanche for pointtabet mod Bournemouth. Det vil være et vigtigt skridt for klubben i jagten på Tottenham og Chelsea på de øverste pladser i Premier League.

Du kan få odds 1,95 på en Liverpool-sejr.

Skyd weekenden i gang med 25 free spins hos Tivoli Casino. Der er ingen krav om indbetaling.

 

Leo Vegas Sport