Kommende kampe:

[Kampoptakt] Tottenham – Liverpool 21/22

Alt imens store dele af Premier League-kampene er udsat på grund af smitteudbrud i trupperne, står Liverpool fortsat til at skulle i kamp i aften. Modstanderen hedder Tottenham, og kampen sparkes igang 17:30 på Tottenham Hotspurs Stadium. Kampen kan følges på Xee og Viaplay.

I midtugen cruisede Liverpool videre, da Newcastle blev sendt retur til den nordlige del af Englang med et 3-1 nederlag i bagagen. Liverpool var uden stamspillerne Van Dijk og Fabinho, som begge var er ude med positive Covid-19-tests. Også Curtis Jones blev testet positiv for Covid-19, men fælles for dem alle er, at de fortsat venter på yderligere svar for at få bekræftet, at det ikke var en falsk-positive testsvar.

Selvom Newcastle formånede at skabe en chokstart med en Shelvey-scoring efter 6 minutter, var det envejstrafik i langt størstedelen af kampen, hvor kun uskarphed i de afgørende sekvenser gjorde, at Liverpool ikke vandt med tenniscifre. I bagkæden var Van Dijk erstattet af Konaté, som spillede en sublim kamp ved siden af Matip, og jeg tror godt, at vi kan forvente genvalg i forsvaret. På midtbanen spillede Thiago, Henderson og Chamberlain også en udmærket kamp, hvor særligt Thiago var iøjenfaldende – på godt og ondt. Der er ingen tvivl om, at Thiago har et overblik meget få spillere har i Premier League, men indimellem laver han nogle heftige fejlafleveringer, som et hold som Tottenham vil straffe prompte.

I angrebet var det de sædvanlige tre, Salah, Jota og Mané. Særligt Salah var i strålende spilhumør, og med et mål til både Jota og Salah burde de som udgangspunkt få genvalg. Alligevel tror jeg, at Klopp kommer til at rotere en smule, hvor jeg finder det mest sandsynligt, at Firmino erstatter Jota. Omvendt kan man argumentere for, at Premier League potentielt står overfor en nedlukning, og at vinterprogrammet derfor heller ikke bliver ligeså hårdt som forventet. Dette er dog ren spekulation, og jeg tror ikke, at Klopp kommer til at tage nogle chancer.

Keita fik omkring et kvarter mod Newcastle og fik i den grad efterladt et fint indtryk. Jeg vil ikke være overrasket, hvis han starter i stedet for Chamberlain i aften.

 

Tottenham har haft en lidt blandet start, hvor de pt. er placeret på en 7. plads. Hertil skal det dog nævnes, at de har fået en række kampe udskudt, og de mangler derfor 3 kampe i forhold til Liverpool. Tottenham har vundet deres seneste 3 kampe i Premier League, og selvom det måske giver dem en smule selvtillid, så tror jeg ikke det er nok til at stjæle point fra de røde i aften.

Liverpool vinder 0-2.

God kamp.

Leo Vegas Sport