Kommende kampe:

Kampoptakt: Watford – Liverpool 21/22

Landskampspausen er (endelig) ved at være forbi, og det er dermed nok engang tid til at vende blikket mod de britiske øer. Jovist er Danmark da blevet markant mere interessant at følge det seneste års tid, men jeg holder nu allermest af at følge de røde fra Merseyside – er jeg den eneste, der har det sådan?

Liverpool har fået den tidlige lørdagskamp og skal derfor allerede i kamp 13:30. Kampen bliver spillet på Vicarage Road og vises på TV3 MAX,mens den som altid også kan streames på Viaplay.

Andreas Ørntoft ser frem mod morgendagens kamp

Når Liverpool sender deres spillere afsted på landkampstjeneste, har jeg det, som når forældre for første gang sender deres børn afsted i skole på cykel – man krydser alt, hvad man kan krydse, for at de kommer retur uden skrammer. Heldigvis er langt størstedelen af spillerne kommet retur uden skrammer, og selvom Jota, uden at spille et eneste minut, fik pådraget sig en mindre skade, er han heldigvis meldt klar til morgendagens kamp. Trent rejste ikke med England, men er derimod i mellemtiden blevet meldt klar igen. Anderledes ser det ud for vores spanske dirigent, Thiago, der fortsat er meldt ude med den skade, som han pådrog sig mod Crystal Palace, og som har holdt ham ude de sidste fire kampe. Hvis vi skal blive i cykelmetaforen, så ser det umiddelbart ud som om, at der blevet sat en kæp i hjulet hos vores brasilianske duo, Fabinho og Alisson. Blot 35 timer før kampstart i Watford, bliver Brasiliens kamp mod Uruguay nemlig fløjtet igang, og de står dermed begge til at misse lørdagens opgør – dette er dog usikkert i skrivende stund, men min umiddelbare vurdring er, at man under alle omstændigheder ikke vil lade dem spille med så kort mellem – uagtet om de får et privatfly hjem umiddelbart efter kampen.

Uden at dvæle alt for meget ved de landskampe, som Liverpool-spillerne har deltaget i, så har langt størstedelen haft gode oplevelser med deres respektive landshold. Mané havde en hovedrolle i begge af Senegals to sejre, hvor han med flere gode oplæg og et mål sikrede 6 point ud af 6 mulige. Holland med Van Dijk i bagkæden og med anførebindet om armen leverede to clean sheets og samtidig 6 ud af 6 point – og så pandede Van Dijk minsandten også en bold i kassen. Salah og Egypten fik også 6 point ud af 6 mulige, men overraskende nok formåede Salah ikke at komme på scoringstavlen – men mon ikke han gør det lørdag mod Watford?

Kigger vi frem mod opstillingen til morgendagens kamp, så bliver det som nævnt uden hovedpersoner som Alisson, Fabinho og Thiago. Jones er også skadet efter landsholdspausen. Harvey Elliott er naturligvis også fortsat ude, og dermed er der altså åbnet op for spillere som Keita og Chamberlain, som vil håbe på at kunne gribe deres chance. Jeg har et inderligt håb om, at Chamberlain genfinder sit gamle niveau fra 2017/18-sæsonen – altså før sin korsbåndsskade. Dette leder mig ud i en midtbanekonstellation bestående af Henderson, Chamberlain og Keita. I angrebet tror jeg umiddelbart, at Klopp erstatter Jota med Firmino, hvilket munder ud i nedenstående opstilling:

Watford har ikke fået den bedste start på denne sæson, og har brug for alle tre point, hvis de vil bevæge sig lidt væk fra de nederste pladser. Samtidig vil de nok ikke være utilfredse, hvis de kan stjæle blot et enkelt point, så der skal en god blanding af tålmodighed og skarphed på den sidste tredjedel af banen til, hvis Liverpool skal have alle tre point med hjem.

Jeg tror på en 2-0 sejr til Liverpool.

God kamp!

Leo Vegas Sport