Kommende kampe:

Kampoptakt: West Ham – Liverpool 21/22

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles søndag den 7. november kl 17.30 og kan ses på Xee og online på Viaplay.

Efter det gamle karaktersystem var 2-0 sejren i Champions League til et rent 10 tal – en udmærket, men noget rutinepræget præstation. En suveræn start med flot spil, mens 2. halvleg vist bare var kontrolleret. Ovenpå onsdagens deciderede udklassering af Atletico Madrid står den nu igen på Premier League. Som Atletico er West Ham et hold med spillere, som arbejder stenhårdt, men de bruger dog heldigvis ikke spaniernes svinske metoder. Som det skinner igennem her, har jeg svært ved at finde noget som helst sympatisk ved Atletico Madrid. Anderledes med West Ham, der vel ses mere som en lillebror blandt de Londonske PL-klubber, selv om de pt. kun har Chelsea foran sig i det interne Londonhieraki. På en eller anden måde er det lykkedes David Moyes at transformere West Ham fra et midterhold/potentiel deltager i nedrykningsstriden, til et hold i Europa League og et godt bud på et top 6 hold. En solid blok, som er svær at score imod kombineret med direkte spil og masser af chancer – faktisk har kun Liverpool og Manchester City haft flere skud på mål end West Ham.

Kampen mod Atletico betød desværre en længerevarende skade til Firmino. Yderligere bliver Curtis Jones heller ikke klar ovenpå den finger i øjet, der også holdt ham ude af CL-kampen. Thiago er også klar til spilletid igen, så måske det alligevel lysner lidt omkring midtbanen.
Holdet spiller godt og skal nu bare bevise, at uafgjort mod Brighton kun var et lille bump på vejen. Det kræver et resultat mod West Ham, men det kan vi også sagtens lave. Med landskampspausen foran burde holdet næsten give sig selv, jeg er kun i tvivl om, Klopp vælger Thiago eller Oxlade-Chamberlain. Fik Ox et lille vrid i knæet? Jeg tror på Thiago.

Jeg forventer en tæt kamp, men en 2-1 sejr til Liverpool.

Leo Vegas Sport