Kommende kampe:

[Konkurrence] Gerrard – Min Historie

Steven Gerrard har for nyligt udgivet en ny selvbiografi. Bogen er nu blevet oversat til dansk og kan nu købes over alt i Danmark. Vi har igen fået en stak bøger, som vi gerne vil dele ud til jer og igen er det People´sPress der har været så venlige at donere bøgerne, som I kan vinde.

Du kan læse mere om bogen her: http://www.peoplespress.dk/produkt/steven-gerrard-min-historie.html

Steven Gerrard konkurrence people´spress Liverpool Danmark

Hvordan vinder du Gerrard bogen?

Det gør du enten ved at deltage i vores konkurrence på vores Facebook side. Du finder konkurrencen her: https://www.facebook.com/LFCFCDB/photos/a.361465650637978.1073741826.217207925063752/910418222409382/?type=3

Vi vil gerne have at vide, hvem Steven Gerrard spillede sin sidste officielle Liverpool kamp imod. Du skal blot kommentere på opslaget for at være med i konkurrencen. Der er 2 bøger der trækkes lod om på Facebook.

 

Men du kan også vinde den ved at deltage i et af vores 3 arrangementer. De foregår i København på Musen & Elefanten, i Odense på Kick Off samt i Fredericia på Den Engelske.

Du kan finde mere info om de forskellige events her:

I København er det d. 2. april

I Odense er det d. 17. april

I Fredericia er det d. 2. april

 

Vi glæder os til, at se jer ude i landet. I er mere end velkommen til, at tage en ven eller to under armen, da der ikke kræves medlemsskab for at deltage i nogle af arrangementerne samt konkurrencen på vores Facebook side.

Hvis du ønsker at blive medlem af fanklubben kan du læse mere om os her: https://liverpool-fc.dk/fanklubben/bliv-medlem/

Leo Vegas Sport