Kommende kampe:

Leeds – Liverpool 22/23 Kampoptakt 

At skulle skrive et kampoplæg til kampene i denne sæson syntes at blive sværere og sværere.
En ydmygelse mod City, en ørkenvandring mod Chelsea, et hug og en optur senere i kampen mod Arsenal.


Har skrevet det før, denne sæson er en stor rutschebane tur.

Vi har kun Premier League at spille om nu og skal vi i Europa næste år, skal spillerne og manageren spytte i næverne, smøge ærmerne op og så kæmpe i hvert eneste minut. Det nytter simpelthen ikke noget at sætte spillere på banen der ikke forstår dette og så må Klopp benytte nogle andre spillere. Skadessituationen ser fornuftig ud og kun Diaz mangler vel reelt at smage græs i 2023.


Vi har kniven for struben men det har vores modstandere også. Selvom vores sæson har været mildt sagt ringe, så må man sige at Premier League aldrig har været mere spændende end den er i år. City og Arsenal der kæmper om mesterskabet, 3 hold der kæmper om de sidste 2 pladser i næste års Champions League og så 9 hold der kæmper for ikke at rykke ned.

 

Et af dem er Leeds Utd., som fik en over tuden netop på deres hjemmebane hvor vi møder dem. Og det var endda mod en anden nedrykningstruet klub. Så de vil helt sikkert være 100% opsat på at forbedre sig. Vi skal kunne modstå deres aggressive pres der utvivlsomt kommer og der er ingen tvivl om at vores forsvar vil blive presset i bund helt nede ved Allisons mål. Det skal vi kunne spille os ud af, eller ty til de gamle dyder om at slå lange bolde op til Nunez og Gakpo i håb om at de kan snitte dem videre til Jota eller Salah – hvem der nu vælges som frontmand. En forældet taktik, men måske bedre en at spille den op til en tung midtbane der ikke rigtig har fungeret i år, næsten lige meget hvem der har været i start elleveren.

 

Omvendt kan man håbe på at Klopp bruger nogle af de unge, som Elliot og Curtis Jones, suppleret med rutinerede Firmino. Men jeg har mine tvivl, dette afspejler sig også i mit gæt på opstillingen.
Men endnu gang håber jeg vi får Trent i en fremskudt rolle. Lad ham, Milner som skraldespand, Gakpo og
Elliot kæmpe om boldene på midten. Fabinho trænger til en pause, han nærmer sig en karantæne. Henderson smider for mange bolde væk og bruger alt for meget tid på andres gøren end prøve at fokusere på sit eget spil.

 

Jeg gætter på denne opstilling mod Leeds:

Og hvorfor nu Milner? 100% kampgejst, og så kunne han være manden der skal sparke et evt. straffespark.

 

Alt andet end en sejr, vil være endnu en fiasko. 3-1 til Liverpool.

Leo Vegas Sport