Kommende kampe:

Liverpool – Arsenal 22/23 Kampoptakt

I morgen fortsætter rækken af svære kampe, når ligaens førehold, Arsenal, kommer på besøg på Anfield. Arsenal kan nærmest gå på vandet for tiden, mens Liverpool i den grad er udfordret på både det spilmæssige og det resultatmæssige.

 

Kampen fløjtes i gang kl. 17:30 og kan ses på Viaplay og See.

Vi var relativt heldige med at slippe afsted fra Stamford Bridge med ét enkelt point. Chelsea vadede i store chancer, og fik også ved flere lejligheder mål underkendt på efterkrav. Særligt Tsimikas var udfordret gennem kampen, men tilgengæld blev der lukket af i modsatte side, hvor Gomez havde erstattet Trent. Dette var ét af få lyspunkter i en ellers trist forestilling, hvor Klopp havde rystet posen.

 

Også Curtis Jones fik spilletid, og her gjorde han en udmærket figur. Selvom han tydeligvis stadig har lidt rust, som skal bankes af, så har han et bedre drev med bolden end både Henderson, Fabinho og Thiago – noget vi i den grad mangler.

 

Sidstnævnte meldes også klar til opgøret i morgen, hvor også Van Dijk meldes klar, mens Luiz Diaz formentlig først er klar til opgøret mod Leeds.

 

Det er svært at pege på én specifik ting, som skal rettes op på. Der er utallige af områder, så jeg vil nøjes med at sige, at vi skal forsøge at ramme nogenlunde samme takter, som mod United – det er vel ikke for meget at forlange? 🙂

 

Derudover håber jeg, at en spiller som Thiago kan løfte vores pasningsspil et nøk, så det både bliver mere flydende og mere sikkert, så vi kan få modstanderne ud at løbe.

 

Jeg går med nedenstående opstilling

Alt i alt er det en ganske svær opgave, der venter os. Alligevel har jeg en underlig følelse af, at vi kommer til at frustrere Arsenal og måske endda formår at hive 3 point med fra kampen.

 

Hvor vildt det end lyder, tror jeg på en 3-1 sejr.

 

God kamp!

Leo Vegas Sport