Kommende kampe:

Liverpool – Arsenal 23/24 kampoptakt

Lørdag aften møder vi Arsenal på Anfield i en kamp der kan være afgørende for sæsonen

Skrevet af Lasse Callesen
Efter halvanden måned, hvor spillet har været nemt at kritisere, men resultaterne er gået vores vej og har skjult problemerne. Resultaterne har bragt os i noget der minder om den bedst mulige position, ja vi kunne godt have haft to point mere efter sidste weekend. Men det er svært at kritisere et hold, som vinder uge efter uge.
Men vi ligger dejligt lunt til må man sige. Men vi skal holde skruen i vandet, vi har fået et overraskende stort hul ned til Man City. Det tror jeg de færreste havde forventet. Og vi må ikke give Arsenal et forspring på 4. point, så vi må for alt i verdenen ikke tabe.
 
Det var også opløftende med en sejr mod West Ham, hvor vi endelig sprudlede igen. Der var flow, kreativitet, tempo, presspil – ja det hele var der. Der var flere der fremhævede sig positivt og nu banker på døren til startopstillingen. Det har undret mig, at Klopp har holdt så stædigt fast i de samme spillere, især midtbanen har godt kunne bruge en rystetur til tider. Angrebet lige så. Hvor jeg synes Klopp har været lidt for låst fast. Noget af det er pga. skader, men der kunne godt være roteret lidt.
Jeg håber at West Ham kampen kommer til at give lidt ændringer. Nunez fik mere plads på kanten og var med i meget mere end når han har spillet centralt, hvor der har været for meget småspil til hans spillestil. Gakpo vidste sig flot frem. Elliott i en mere fri rolle var virkelig også god.
 
Arsenal er fører ligaen og bliver ikke en nem omgang. De tabte mod Aston Villa for nogle uger siden og fik vendt et truende pointtab til Luton til en sejr. Det virker til de har den samme indstilling til tingene, som vi har, de skal nok vinde kampen og de går efter det. Om begge klubber er med til målstregen må tiden vise.
De kampe jeg har set med Arsenal, så kan vi få problemer. De er gode på kanterne, hvor de har fart i støvlerne i form af Martinelli og Saka. Ødegaard og Rice på midten er også et virkelig godt makkerpar. De har ikke en spiller, som laver største delen af deres mål, det er spredt ud på flere spillere.
 
Jeg er i tvivl om Quansah eller Konate der skal starte inde. Men jeg tror det bliver Konate, selvom jeg godt vil se mere til Quansah, han ser lovende ud. Men lidt mere erfaring i de her kampe er nok en god idé.
Endo begynder at finde sin plads og har haft et par gode kampe i træk. Kommer i vejen for meget og får lavet gode afleveringer, vi begynder at se, hvorfor Klopp ville have ham. Det så lidt sketchy ud i starten, men hvis det er niveauet, så ser det ret godt ud.
Szloboszlai er vel selvskrevet, selvom han har været knap så god på det sidste og har et lille formdyk. Jeg gad godt se Jones eller Elliott ved siden af de to andre. Begge spillede en flot kamp i onsdags. Og det bør belønnes. Jeg har undret mig over, at de ikke har fået mere spilletid, som midtbanen har spillet. Jones og Elliott går mere udvendigt og indvendigt end Gravenberch, som oftest går ind i banen. Især når Trent er skubbet op på midtbanen kan det til tider være for befolket. Og som nævnt, har det givet Nunez en anelse sværere betingelser – det skal dog ikke fritage ham for nogle kæmpe afbrændere!
Salah på højre kant og Gakpo centralt med Nunez på kanten. Diaz har ikke været god længe, desværre. Det har Nunez heller ikke. Men det så ret godt ud på kanten for ham senest.
 
Om det er nok til en sejr… jeg har min tvivl. En god kamp betyder ikke nødvendigvis, at vi tilbage på det niveau vi ved vi har. Jeg tror den ender 2-2.

 

Leo Vegas Sport