Kommende kampe:

Liverpool – Brentoford 22/23 kampoptakt

Lørdag aften skal vi møde Brentford

Skrevet af Lasse Callesen

Endnu en sejr, denne gang mod Fulham. Og endelig et clean sheet, det var virkelig tiltrængt.

 

Igen en del godt at tage med fra kampen. Presspillet sad ret godt i skabet og som nævnt fik vi sat en prop i forsvaret igen efter lang tid med lidt for mange mål der er gået ind.

Jeg synes også at vores spil midt på banen var rigtig fint. Og der var takter ala det vi tidligere har set.

Der manglede dog noget skarphed på den sidste del af banen omkring Fulhams mål, hvor vi slet ikke fik spillet os frem til nok store chancer. Det blev en tynd kop te, som spillerne præsterede der.

Det er ellers utroligt med tanke på de stærke offensive kræfter vi har, at det blev et problem. Lad os håbe det var en enlig svale.

 

Brentford er meget lig Fulham. Placeret midt i tabellen, deres form er lidt blandet, de har dog vundet de sidste to kampe de har spillet. Senest mod ringe Nottingham Forest og før det gik det ud over Chelsea, som vist heller ikke er et festfyrværkeri.

 Brentford har givet os en del problemer tidligere og vi skal ikke mere end nogle måneder tilbage, hvor vi tabte 3-1 til dem på udebane.

 

Henderson er nok ikke med efter han blev skadet i onsdag. Jeg tror Robertson kommer tilbage ind for Tsimikas. Ellers er det lidt om Jota bliver fit til kampen eller ej og om der er nogen der har skavanker, som kan have indflydelse på holdet.

Men jeg tror ikke vi ser mange ændringer fra Klopps side. Vi har vundet fem i træk og den bølge skal vi ride videre på og det mener jeg bedst sker, hvis vi holder fast i det samme hold, så vidt det nu er muligt.

Jeg tror på en 2-1 sejr.

Leo Vegas Sport