Kommende kampe:

Liverpool – Derby 22/23 kampoptakt

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles onsdag den 9. November kl. 21.00.

 

Så er det igen tid til Carabao cuppen, hvor vi traditionelt giver spilletid til yngre kræfter. Dette er 3. runde, og underligt nok blev 2. runde færdiggjort allerede sidst i august, men selvfølgelig har kampprogrammet været tæt.

 

I sidste sæson blev Derby idømt -21 point straf i Championship, og på trods af fine resultater, kunne de ikke redde sig, og måtte ned i League One. Der befinder de sig pt. på 7. pladsen, og statistikkerne fortæller, at de primært får deres point på hjemmebane. Eneste Derbyspiller, jeg genkender navnet på, er David McGoldrick fra hans tid i Sheffield United. En arbejdsom men ikke specielt målfarlig angriber. Der er selvfølgelig ingen tvivl om Liverpools favoritværdighed, men hvor mange reserver vil Klopp give spilletid til? Spillerne ser utrolig slidte ud, så selv om det er næstsidste kamp inden VM pausen, så tror jeg, at Klopp betragter denne kamp som de unges chance, og dermed spare mange af de normale i startopstillingen.

 

Jeg vil specielt glæde mig til at se Ramsay, som efter sigende skulle gøre det fantastisk til træning.. Ja, der er chancen for B-kæden, men det gælder også om at komme videre til næste runde. Man skal respektere modstanderen, men Derby er ikke et skræmmende mandskab, og hvis det kniber, sidder der nok nogle esser på bænken, som kan hjælpe til. Jeg gætter på en 1-0 sejr, men kommer der et tidligt mål (til Liverpool), kan det sagtens ende 3 eller 4-0.

Leo Vegas Sport