Kommende kampe:

Liverpool – Everton 22/23 kampoptakt

Mandag aften venter et af sæsonens store opgør når vi tager imod Everton.

Skrevet af Lasse Callesen

Jeg ved snart ikke, hvor jeg skal starte efter sidste weekend. Og ja det meste af sæsonen. Vi er i kæmpe krise. Og det ser ud til vi graver os en smule længere ned uge efter uge. Med den ene håbløse præstation efter den anden.

Der var tidligere på sæsonen en artikel, som indikerede en masse problemer internt i klubben og der kom en lignende artikel i den forgange uge fra Melissa Reddy. Der er udbrudt magtkamp mellem de forskellige afdelinger og staben imellem. Hvilket uden tvivl har betydet, at der ikke har været en rød tråd i det arbejde, som skulle udmyntes på banen. Generelt har det være utroligt skidt for os og kan være skyld i vi står uden bl.a. sportschef til sommer, hvor Ward efter kun et år i stolen vælger at stoppe.
En masse uro, som der bestemt ikke har gjort det nemmere at få holdet til at præstere optimalt.

Problemerne har været lige fra transfers til lægestaben og videre til den fysiske del af staben.

Men der skal stadig spilles fodbold og som mange af nok har sagt uge efter uge, så vender det ved næste kamp.


Der er dog lidt lys inden kampen. Flere spillere er kommet tilbage fra skader, som måske kan give holdet et frisk pust. Nogle nye ideer og ikke mindst Klopp får nogle alternativer. Især angrebet har været meget låst og uden mulighed for at lave justeringer før og under kampene, medmindre man da tænker at Oxlade-Chamberlain er et reelt alternativ til angrebet.. Så jeg er en smule positiv denne gang. Men det er uvist præcist hvilken tilstand spillerne er i. Kan de spille 30, 60 eller 90 minutter?


Everton har været rigtig ringe og det kostede også Lampard jobbet for et par uger siden. Sean Dyche overtog jobbet og fik meget overraskende sejr mod Arsenal, som ellers har været utroligt velspillende i denne sæson og lige nu er kandidat til at blive mestre.

Dyche har fået endnu en uge til at få styr på tropperne og mon ikke første opgave for ham er at sætte en stor fed prop i forsvaret og holde nullet.
Everton har iøvrigt lukket lige så mange mål ind, som vi har. Vi er heldigvis noget længere oppe i tabellen.


Som sagt så har vi flere spillere til rådighed. Men Klopp lød ikke helt sikker på, hvor langt i processen de forskellige er. Jota lyder det til er ret tæt på, at være hvor han skal være. Firmino og Van Dijk er lidt mere tvivlsomme. Mens Fabinho er ovenpå igen efter sygdom.

Thiago har fået en hofteskade og er tvivlsom.


Jota fra start på toppen og Nunez ud på kanten. Gakpo har endnu ikke leveret varen, jeg vil ikke være efter ham. Han blev købt på et meget svært tidspunkt og hvor han skal spille pga. manglende alternativer og måske har været brugt lidt ude af position. Jeg synes ikke just at Nunez har gjort det fremragende og han har i den grad sine problemer for os. Men jeg håber at kaospiloten kan netop det, skabe en masse kaos. Men Gakpo kan lige så godt starte inde. Og det kan være for både Jota og Nunez alt efter, hvilken tilgang Klopp vælger til kampen og hvor klar Jota er.


Hvis Thiago ikke bliver klar, så håber jeg at vi ser Elliott fra start. Hverken Jones, Keita, Milner eller Oxlade-Chamberlain er værd at starte inde. Selvom jeg frygter at Klopp vælger Keita.

Jeg håber, håber, HÅBER virkelig vi kan få en god solid sejr. Vi har brug for det og så vil jeg ikke tabe til Everton.


Et smalt håb om en 1-0 sejr.

Leo Vegas Sport