Kommende kampe:

Liverpool FC – Lask kampoptakt 23/24

Torsdag aften står den på Europa League på Anfield.

Skrevet af Torben Poulsen
Østrigske Linz kommer forbi Anfield for at møde Liverpools reserver! Sådan kunne der godt stå i overskriften. Vi har set det i de foregående kampe og mon ikke vi ser det igen på en kold novemberaften.
Et Liverpool hold der sparer på spillerne fra den øverste hylde og tager dem fra næste hylde. Dermed ikke sagt vi stiller med et ringe hold, blot et hold med mindre erfaring.

Kelleher kommer helt sikkert til at vogte målet. Alisson er ude i de næste par uge med en skade. Dermed må Adrian henvises til bænken, hvilket jeg også håber sker. Han må være mere end rusten. Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har set ham fumle rundt på stregen.
Vi skal spille for at vinde, fordi nederlaget i sidste runde åbnede jo op for at Toulouse kan blive puljevindere og dermed måske få lettere modstandere når knock out fasen kommer. Og selv med en sejr er vi afhængige af resultatet i den anden kamp mellem de to andre hold. Medmindre da vi vinder de sidste 2 og selv afgør det.
 
Alt andet lige må der være nogle spillere der gerne vil ind og vise, at de også skal tages i betragtning når det gælder i de kommende Premier League kampe. En spiller som Jones, som havde en skidt kamp mod City, må skulle tanke lidt selvtillid mod de østrigske modstandere. Han kan så meget, men en gang imellem virker det som om han går i stå (eller ned i tempo om man vil) og bliver rådvild. Han er dygtig, ingen tvivl om det, men måske også en spiller der lever højt på medgang og til gengæld falder meget i niveau når der er modgang.
 
Jeg kender intet til Lask Linz og meget lidt til den østrigske liga. Jeg forventer ikke de kan yde modstand – i hvert fald ikke hvis Liverpools 12. mand hjælper til. Så kan de blæses af banen med hjælp fra dem, burde dette være en stensikker sejr. Hurtig føring og en 2 måls føring ved pausen, så kan sejren blive stor. Men alt andet lige, er 1-0 jo også nok.
 
Jeg forventer dog en sejr på minimum 3 mål.
 

 

Leo Vegas Sport