Kommende kampe:

Liverpool – Fulham 22/23 kampoptakt

Onsdag aften er det tid til endnu en hjemmekamp når vi møder Fulham

Skrevet af Lasse Callesen

Yikes for en oplevelse i søndags. Vi tørrer r** i Tottenham det første kvarters tid og det ligner de skulle sendes hjem med en lussing af de helt store.

Men så dummer vi os og lukker dem i den grad ind i kampen igen. En kamp, som aldrig burde være blevet SÅ spændende, som den endte med.

Heldigvis var der stadig noget af den mentalitet tilbage, som vi kender fra de foregående sæsoner – med en del hjælp fra Lucas Moura, tak for den aflevering.

 

Men igen ser vi et forsvar, som er passive og taber hovedet i løbet af kampen. En midtbane, som slipper taget på kampen og angribere, som langsomt glider ud af kampen.

Kun én gang ud af de sidste ni kampe har vi formået at holde modstanderne fra at score. Det er ret skræmmende for et hold der ellers har haft en stærk defensiv.

Jeg tror også at det er en af årsagerne til at vi ikke ser Nunez fra start. Gakpo, Jota og Salah er bedre defensivt, Klopp har sagt, at det er nødvendigt at kunne presse for at være med på holdet.

Nunez er ikke et flop, men man kan godt se at Gakpo fra den hollandske skole er meget bedre skolet til den måde vi spiller fodbold på. Og han er mere intelligent i sin måde at tilgå kampene på. Han minder mere og mere om Firmino i opspillet og er en naturlig aftager til positionen. Jeg glæder mig til fremtiden med Gakpo. Jeg tror også vi nok skal finde en plads til Nunez, men nok ikke så afgørende, som vi først troede (læs indkøbspris).

 

Alt peger på, at Fulham nok skal få scoret mod os. De lå i lang tid godt til i tabellen, men er kravlet ned af og er nu ved at ende midt i det hele uden noget europæisk fodbold. Deres form er også lidt rodet, hvor de vinder og taber lidt på skift. De lider under tabet af Mitrovic, som fik en lang karantæne.

 

Jota er tvivlsom, igen. Spørgsmålet er om vi skal se det samme hold igen eller om Klopp går mere tilbage til den opstilling vi så 3-4 kampe i træk før Spurs.

Jones fortjener spilletiden han får, han gør det godt. Jeg havde ellers afskrevet ham. Jeg vil generelt gerne se mere til Elliott, jeg har dog min tvivl om Klopp vil gå med både Jones og Elliott sammen igen. Men jeg håber.

 

3-1 sejr.

 

Leo Vegas Sport