Kommende kampe:

Liverpool – Leicester 23/24 kampoptakt

Onsdag aften møder vi Leicester i Liga Cuppen

Skrevet af Torben Poulsen
Så gælder det den ”lille” cupturnering, men en turnering vi stadig har succes i og da stadig holder rekorden for flest vundne titler, 9. Og lad os da endelig holde Manchester City bag os i den statistik også!
Turneringen, der giver mulighed for spilletid til spillere der mestendels optager bænkpladsen i Premier League kampene. Turneringen der tit giver sjove og målrige affærer men også nogle gange nogle chok exit til mindre upåagtede hold.

Så min forventning er at ligesom i Europa League, så bliver der plads til nogle af de unge og uprøvede. Nogle har måske optrådt i disse kampe tidligere, til gengæld mangler de så erfaring. For det kan der blive brug for hvis Leicester skal besejres. Leicester tænker nogle nok, de er jo lige rykket ud af Premier League. Til gengæld er deres hold ikke blevet drænet for spillere og er kommet rigtig godt fra start i den næstbedste rækker. Jovist 3 profiler er i hvert fald rykket videre. Men når man kigger ned på deres holdkort, finder vi næsten 16 spillere der har rigtig mange kampe i PL og masser af erfaring. Coady, Doyle, Winks, Albrighton, Dewsbury-Hall, Ndidi, Vardy og Iheanacho. Nogle danske islæt er der også. Hermansen og Iversen som målvogtere og Vestergaard i forsvaret. Om de optræder onsdag, skal jeg lade være usagt og det er i øvrigt også fuldstændig ligegyldigt.

Helt sikkert ryster Klopp posen og giver pause til nogle. Der kommer mange vigtige kampe i den nærmeste fremtid og heldigvis er vores skadesliste ikke så lang. Gætter på at Trent nok sidder over lidt endnu, så han er 100 % fit til næste måneds kampe. Jeg er i skrivende stund usikker på Quansah om det var træthed, der skyldtes at han blev skiftet mod Wolves.
 
Stadigvæk masser af erfaring at finde i den opstilling, og skulle det knibe bringer Klopp sikkert ”reserverne” i spil. Lad os håbe på en målrig affære – og en lussing til Leicester 5-2. (Det kan lige så godt være sjovt)
 

 

 

Leo Vegas Sport