Kommende kampe:

Liverpool – Napoli 22/23 kampoptakt

Sidste Champions League gruppekamp mod Napoli. Vi spiller den tirsdag aften kl. 21.00

Lasse Callesen står bag optakten.

Gruppen er ikke definitivt afgjort endnu. Vi kan fortsat nå 1. pladsen, men det kræver en 4-0 sejr. Først afgøres gruppen på indbyrdes opgør. Her vandt Napoli, som bekendt 3-0. Og vi kan ikke nøjes med 3-0 da Napolis samlede målscorer er betydeligt bedre end vores.

Vil Klopp gå efter at vinde 4-0 eller mere? Med vores aktuelle form så vil jeg sige det kan blive mere end svært. Liverpool anno 21/22? Det hold var det muligt for.

Det er selvfølgelig muligt, men altså come on. Vores spil er ikke til det for tiden.

Jeg synes pilen generelt peger i den rigtige retning, ikke helt så meget, som vi alle ønsker og det var kampen i lørdags endnu et bevise på.
Jeg synes vi har bedre styr på kampene og formår at have et bedre sammenspil og få trykket modstanderne tilbage på banen. Det er slet ikke i nærheden af, hvad vi forventer. Men der er forbedringer at se i spillet. Vores topniveau er stadig højt, vores bundniveau… knap så meget. Vi har stadig store defensive problemer.


Der er kun fire kampe tilbage inden VM. Hvor denne og Derby kampen i næste uge har en nedprioriteret rolle IMO.

Kampen onsdag aften skal ikke sælges og vi stiller op med et U18 hold. Men vi har flere spillere, som trænger til nogle km i benene pga. manglende spilletid og skader. Klopp forventer ikke de store ændringer, men mon ikke Kelleher, Konate, Jones, Milner, Carvalho, Ramsay, Jones, Tsimikas, Bajcetic osv. skal ind og have lidt fut i støvlerne?

Og så håber jeg at vi kan få lov til at se Bajcetic spille mere end 10-15 minutter. Det kan også ske vi se Ramsay, som har været skadet siden han kom til klubben i sommer.


Jeg tror derfor vi ser et blandet hold. Der er desværre ikke så meget vi kan spare i angrebet. Der er vi meget tyndt besat. Omvendt kan noget spilletid til Nunez gøre ham skarpere og kende sine holdkammerater bedre.

Vi skal nødigt ud i et scenarie, som da vi mødte FC Midtjylland, hvor Jota endte med at blive langtids skadet i en ligegyldigt kamp. Så jeg synes at Klopp skal træde varsomt med, hvem han bruger så vi ikke risikere nøglespillerne i de sidste runder inden pausen. Vi skal selvfølgelig gå efter at vinde alle kampe vi stiller op i, men aktuelt, så tror jeg, som nævnt ikke at det er super realistisk, at vi hiver en sejr hjem med 4-5 mål i morgen.


Derfor tror jeg også at vi taber, da vi nok kommer til at bruge mere af bredden end af de bedste spillere. 1-2 til Napoli.

Leo Vegas Sport