Kommende kampe:

Liverpool – Newcastle 22/23 Kampoptakt

Onsdag aften møder vi Newcastle på Anfield. Lasse Callesen står bag kampoptakten.

Jeg tror mange af os forventede en trodsreaktion efter de tre første Premier League opgør, som mildest talt var alt for langt under niveau for os. Men at vi ligefrem hiver en 9-0 sejr ud af ærmet, det havde de færreste nok forventet.

Det var, bevares, på en virkelig billig baggrund. Bournemouth var piv elendige og jeg mindes kun de havde to chancer i løbet af de 90 minutter, der var værd at nævne. Men det skal ikke tage noget fra indsatsen. Jeg synes det var ret fokuseret og afleveringerne sad hårdere og mere præcist. Løbemønstrene var lidt hen af, hvad vi normalt ser. En klar forbedring på alle offensive parametre. Defensivt blev vi ikke sat på prøve, så det er svært at sige om vi står lige så stærkt når der kommer pres på bagkæden.

Men jeg tror på, at det var sådan et resultat vi havde brug for. Noget, som for alvor sætter os i gang igen og kan få sæsonen på rette køl. Spillerne og Klopp skal selvfølgelig ikke tage for let på det. Et godt resultat er ikke nødvendigvis en garanti for succes i den kommende periode, slet ikke når det var på en ret billig baggrund.
Opgøret mod Newcastle vil være en ret stor test og vise om vi er, hvor vi skal være eller om der stadig er nogle problemer, som skal løses.

Jeg tror også at vi ser den samme opstilling mod Newcastle, med forbehold for en skavank eller to, som gør Klopp skal ændre på de startende.
Jeg er faktisk lidt spændt på om Robertson snart spiller 90 minutter igen. Han er blevet pillet ud i de sidste tre opgør. Hvor de to af dem har været med 20 og 30 minutter tilbage på klokken. Han har ellers været en fast mand selv med småskader. Om det er taktisk, dårlig form eller fordi han ikke præstere godt nok må være op til læseren, men det er bemærkelsesværdigt, at en af de mest assisterende spillere i Premier League de sidste mange sæsoner bliver pillet ud relativt tidligt.

Newcastle er hårdt ramt på skader og deres vel nok bedste spiller i Saint-Maximin blev skadet i weekenden og må se på fra tilskuerpladserne. Hvilket er en kæmpe fordel for os, at han ikke er med. Han er ellers ganske underholdende at se på og en af de spillere der kan noget ekstra.
De mangler også Wilson i angrebet. Så det er lidt et amputeret Toons hold, vi skal op imod.

Optimismen blomstrer en smule, jeg tror godt det her kan blive en 2-0 sejr… men, som I måske fornemmer, så har jeg lidt pessimisme i mig. Jeg er ikke overbevist om vi fri af vores problemer.

Leo Vegas Sport