Kommende kampe:

Liverpool – Nottingham Forest 22/23 kampoptakt

Lørdag eftermiddag tager vi imod Nottingham Forest på Anfield

Skrevet af Lasse Callesen
Mandag gav et godt resultat mod Leeds. Vi har tit tænkt, at nu må det da vende og et godt resultat kaster noget godt af sig fremadrettet. Jeg tror de fleste af os har haft de samme fornemmelse efter en del kampe i denne sæson. Hvor efter vi blevet slemt skuffet. Kan vi blive det igen? Uden tvivl.
Men det kan jo ikke fortsætte.
Jeg synes vi generelt spillede en god kamp, men vi havde igen en af de kampe, hvor vi scorede på vores chancer. Vi havde syv skud indenfor rammen og de seks af dem gik ind. I alt havde vi 13 skud på mål i opgøret. Det var cirka samme scenarie vi så mod Man Utd, da vi klaskede dem 7-0.
 
Kampforløbet kan godt blive relativt ens i forhold til Leeds kampen. Forest ligger og roder rundt i bunden. Sidst de vandt en kamp var d. 14. januar. Ellers har de formået at skrabe nogle uafgjorte hjem. Så det er ikke just et hold i voldsom god form. Men vi har selvfølgelig tabt en del gange mod det hold, som lå på sidste pladsen inden starten på de respektive opgør.
Jeg forventer Forest kommer for at få et enkelt point, det vil være deres tilgang til kampen.
 
Det giver også muligheden for at se Alexander-Arnold på den centrale midtbane igen. Vi kommer formentligt til, at være i spilovertag i store dele af kampen. Han vil kunne komme ind og bruge sit blik for spillet, som vi så mod Leeds.
Han har nogle åbenlyse forcer i sit spil. Men jeg er spændt på, hvordan han vil reagere når modstanderne har bolden meget og han kommer under pres fra flere sider. Der er en stor forskel på at spille ude på kanten.
Har han følelsen af rum, med- og modspillere når han bliver lukket ned fra 2-3 sider? Thiago er nok det bedste eksempel i den nuværende trup på en spiller, som ved, hvor alle spillere er på banen når han modtager bolden under pres. Mod Leeds havde han ret lette arbejdsbetingelser, flot kamp. Men han skal testes ordentligt før vi kan sige om det er løsningen. Men det er godt han kan få nogle kampe at vende sig til positionen. Jeg tror han har udgangspunkt på backen, men vil drive mod midten hvis spillet giver mulighed for det, mens Henderson igen trække ud mod højre for at fylde rummet ud, både offensivt og defensivt.
 
Jeg er overrasket over mængden af spilletid til Jones. Det må være fordi Klopp skal finde ud af om, han kan bruge ham eller ej i næste sæson. Det er uden tvivl også derfor at Bobby sidder så meget på bænken, han er ikke en del af fremtiden og med intet at spille for, så skal han ikke tage pladsen for dem der er her næste sæson. Jeg synes Jones har gjort det ganske fint, men det må være for sent, at han beviser han skal være i klubben. Det kommer selvfølgelig også an på, hvad der bliver købt. Vi kan ikke sælge ud af alle dem der ikke er gode nok. Så står vi med samme problem igen. Men Jones har ikke forbedret sig meget siden han fik debut.
Det er også grunden til jeg tror vi ser nogenlunde samme opstilling, som i mandags. Klopp er begyndt at tænke på næste sæson det vidner Jones f.eks. om. Og manglen på spilletid til Keita (skadet pt), Oxlade-Chamberlain, Milner, Bobby (skadet), Matip osv.
 
Jeg håber på en 2-0 sejr, selvom jeg godt ved, at vi kan få endnu en skuffelse.

 

 
 
Leo Vegas Sport