Kommende kampe:

Liverpool – Sheffield Utd kampoptakt 23/24

Skrevet af Lasse Callesen
Torsdag tager vi mod Sheffield Utd på Anfield. Ligaens sidste plads. De har ligeledes lukket flest mål ind af alle hold. De ligner mere og mere en nedrykker. De har 10 point op til overlevelse, dog med et par kampe i hånden, som skal afvikles.
 
Vi derimod er på 1. pladsen takketvære de to andre topholds uafgjorte opgør søndag aften.. Det var det bedst mulige udfald for søndagens kampe for os. Vi har et lille hul ned, vi nemt kan blive indhentet af dem begge. Så der er ikke rigtig plads til slinger i valsen, hvis vi skal hive mesterskabet hjem.
 
Det kommer også til at afspejle måden vi tilgår kampen, tror jeg. Er der skader, så skal spillerne selvfølgelig plejes, men tror jeg vi stiller i noget nær stærkeste opstilling. Vi skal holde momentum.
Forhåbentligt kan vi få scoret et par mål tidligt i kampen og få den lukket. Hvor efter vi kan spare spillere og evt. give spillere der kommer tilbage fra skader noget tid på banen.
Og med tanke på, at Sheffield lukker 2,65 mål ind pr. kamp i ligaen i denne sæson, så skal vi kunne få hakket nogle mål i kassen.
 
Ser vi bort fra målet i søndags, så var Salah utroligt uskarp. Han må gerne få lidt tur i den. For der venter et stort opgør på søndag mod Man Utd.
Opgøret mod Brighton var forhåbentligt også et lille wake up call, vi skal være klar fra 1. minut. Sover vi lidt, som der, så kan holdene straffe os. Vi har dog gang på gang vist, at vi kan vende kampen relativt hurtigt og nemt. For derefter at hive en sejr hjem.
 
Jones og Robertson meldes klar igen. Jeg tror at sidstnævnte ser vi fra start. Mens Jones bliver sat på banen i anden halvleg. Han har haft en længere pause på knap 2 måneder. Robertson har kun siddet ude en uge, så det næppe kampformen der mangler.
 
Ellers meget the usual suspects i forhold til sidste opgør. Jeg ser måske gerne at Klopp kan finde plads til Gakpo fra start, Nunez havde en mindre skade før landskampspausen. Jeg vil gerne have ham i gang igen. Selvom jeg ikke er videre optimistisk på hans vegne for tiden.
 
Jeg tror på en 4-0 sejr.
 
Leo Vegas Sport