Kommende kampe:

Liverpool – Southampton 23/24 kampoptakt

Skrevet af Lasse Callesen

Sikke en søndag vi var vidner til. Et heroisk kæmpende Liverpool hold. Der var flere perioder, hvor vi var klart bedst, men der var også perioder, hvor Chelsea bed fra sig. Men det var en vanvittigt hård kamp, det var tydeligt at se, hvor trætte spillerne var i de sidste minutter. Det har uden tvivl trækket ekstremt meget energi ud af alle spillerne. For de lagde sig godt nok ikke ned.

Flot sejr og flot pokal.

Det bringer os så til FA cup kampen. Skadeslisten voksede, som minimum med en i form af Gravenberch. Det så ikke godt ud. Men Endo forlod også Wembley med foden i en støvle. Klopp har tidligere sagt, at det er et forsigtighedsprincip. Og på dagens pressemøde bekræftede han også, at han havde fået et ordentligt slag på foden.

Og af den årsag så tror jeg vi er villige til at smide FA cuppen halvt under bussen. Kommer vi ud af opgøret med en sejr, så er det mega fedt. Taber vi, så tror jeg de fleste på forhånd vil sige de trækker på skuldrene (og sikkert være pisse træt af et evt. nederlag i øjeblikket). Der er trods alt vigtigere ting forude IMO.

Men jeg kan ikke forestille mig, at vi kommer til at se mange af 1. holds spillerne. Nogle af indskifterne tror jeg kan komme i spil.

Hvis vi vil være med i kampen om mesterskabet, så kan vi ikke risikere noget. Og Klopp har ofte snakket om, hvordan spillere der har fået krampe skal doseres. Vi så ikke nogen med krampe, men der må være flere, som spillede på grænsen.

Heldigvis kan man sige, at vi skal op i mod Southampton, som i dag spiller i Championship. De er placeret i toppen og er i spil til play-off pladserne. Jeg må indrømme jeg ikke har det store kendskab til, hvordan det ellers er gået for dem siden nedrykningen. Deres form barometer peger en smule nedad. De har tabt de sidste par opgør og spillet en uafgjort. De er dog placeret ganske godt og det skal gå helt galt, hvis de skal misse play-off kampene. Så de kan vælge at give den fuld gas uden at deres sæson kommer i fare.

Jeg tror måske vi ser Adrian i mål. Hans første kamp i meget lang tid. Jeg tror også vi ser nogle af de unge igen onsdag aften. Og så bliver der nok ringet til resten af akademiet, som kan få lov til at være en del af truppen.
Robertson var i øvrigt ude med en stor ros til spillerne, at de greb chancen når de få chancen og spillede forrygende. Rosen blev også sendt videre til trænerne, som gjorde spillerne klar når der blev brug for dem.

Jeg tror vi får en håndfuld fra søndagens kamp at se. Nogle af dem spillede ikke 90 minutter eller mere. De burde kunne spille igen allerede onsdag.

Jeg vil ikke være overrasket, hvis en eller flere af Salah, Nunez eller Szloboszlai sidder på bænken i tilfælde at, at de er fitte nok til det. Lidt kamptræning vil næppe være dårligt og hvis der mangler et mål, så vil de kunne ændre kampen. Dermed ikke sagt vi skal tage nogen chancer med de tre. For det vil jeg ikke have. Det må den fysiske og tekniske stab tage over en kande kaffe.

Hvem der ellers bliver hevet ind fra akademiet kan jeg ikke svare på. Det følger jeg ikke nok med i til at give et fornuftigt svar på.

I tilfælde af uafgjort så vil der være tillægstid og evt. straffespark. Men forhåbentligt, så skal vi ikke ud i 30 minutters ekstra fodbold.

En smule jubeloptimist må man dog gerne være, 2-0 sejr til os. Vi har et godt hold og de unge har bevist, at de kan være med når de bliver hidkaldt.