Kommende kampe:

Liverpool – Sparta Prag 23/24 kampoptakt

Sikke et opgør vi var vidne til i søndags. To af verdens bedste hold krydsede klinger, da Pep Guardiola og Manchester City gæstede Anfield, og selvom resultatet kan lyde en anelse kedelig, var det en tempofyldt kamp.

 

I aften står menuen på et europæisk returopgør, når danske Brian Priske, der står i spidsen for Sparta Prag, kommer på besøg. Første opgør i Tjekkiet endte med en nedsabling af Prag på hele 1-5, hvilket åbner op for store rotationer med tanke på FA Cup-kampen mod Manchester United på søndag.

Skrevet af Andreas Ørntoft

 

Det var med en blandet smag i munden, da Michael Oliver fløjtede kampen af i søndags. På den ene side var jeg henrykt over kvaliteten i vores spil – dette på trods af en lang række skader. Efter de første 10-15 minutter fandt vi melodien, og herefter havde vi i grove træk rigtig fint styr på Manchester City. Endo pakkede De Bruyne ned, mens Van Dijk holdt Haaland i et jerngreb. Samtidig spillede vi hurtigt, modigt og med høj kvalitet – lige med undtagelse af afslutningerne.

 

For når jeg skriver, at jeg sad med en blandet smag i munden, er det fordi, at jeg er ærgerlig over, at vi ikke formår at trække os sejrrigt ud af opgøret. Diaz har inden for 5 minutter hele 3 store chancer, hvor han minimum skal score en enkelt pind.

 

Men når jeg ser tilbage på kampen, synes jeg helt overordnet, at vi kan være godt tilfredse – dette på trods af, at Arsenal i skrivende stund er kravlet forbi os. Her er det dog vigtigt at nævne, at Manchester City har et opgør mod netop Arsenal på Etihad i vente.

 

I aften gælder det som nævnt returopgøret i 1/8-finalen i dette års Europa League. Da det meste af spændingen forsvandt i takt med Liverpools bombardement i det første opgør, kan vi formentlig godt forvente, at Klopp sætter den helt store rotation i gang. Derfor kan det godt blive svært at forudsige, præcis hvordan Klopps start-11’er ser ud i aften, men lad os give det et skud.

 

Til gårsdagens pressemøde var Klopp, som altid, en smule tilbageholdende i forhold til startopstillingen. Alligevel bekræftede han delvist, at Salah i hvert fald får minutter – og formentlig også fra start. Ellers tror jeg, at det bliver en relativ ung cocktail ud fra de forudsætninger Klopp nu engang har – taget skadessituationen i betragtning.

 

Jeg har konsulteret mig hos fanklubbens formand, Alex Bruun, og vi er kommet frem til følgende opstilling til aftenens kamp.

Generelt tror jeg, at det kan blive et spændende opgør. Ikke at der bliver spænding om det samlede resultat, men Prag er langt fra et ufarligt mandskab. Jeg tror det bliver et målrigt opgør, hvor Liverpool vinder 3-2 og dermed samlet går videre 8-3.

Leo Vegas Sport