Kommende kampe:

Liverpool – Tottenham 22/23 kampoptakt

Søndag aften møder vi Tottenham. Lasse Callesen er personen bag opakten.

West Ham kampen var fra mit synspunkt en rodet affære. Det var iøvrigt kun anden gang i denne sæson vi har vundet tre kampe i streg.

Forsvaret viste igen, at det har nogle udfald og koncentrationsbesvær. Van Dijk er på ingen måde den spiller han var før sin skade. Han er stadig god, men der er ofte fejl fra hans side. Fejl vi slet ikke så tidligere. Det er som om han ikke har opdaget, at han er blevet langsommere og stadig tror han kan løbe de hurtigste op og vende lige så hurtigt, som tidligere.

Missionen med Alexander-Arnold centralt ser ud til at bære frugt. Han er godt med i spillet og har lavet fem assists i de sidste fire kampe. Det er virkelig flot. Og tiltrængt i en periode, hvor vi har været ret presset.


Jeg synes dog vi til tider blev begrænset af at vi ikke havde Alexander-Arnold på kanten. Vi kunne ikke flytte spillet nok fra den ene side til den anden. Om det fordi at en af de andre midtbanespillere ikke holdt nok bredde eller ej, skal jeg ikke kunne sige. Men hvis vi gerne vil flytte modstanderne og få dem ude af position, så skal der findes en løsning. Til tider brugte vi kun området fra venstre kant og til modsatte kant af straffesparksfeltet. Mens Salah fortsat havde sit normale udgangspunkt: højt og bredt.


Spurs kommer til kampen efter en rigtig arbejdsindsats mod Manchester United. De havde også noget at revanchere efter de blev smadret af Newcastle sidste weekend. Så at de formår at spille 2-2 efter, at de var bagud 2-0 er ret imponerende. Det lugtede ellers af problemer, da de kom bagud 1-0 efter blot ni minutter.


Spurs kæmper ligesom os for at holde fast i håbet om en Champions League plads i næste sæson. Så det bliver uden tvivl en svær kamp.

Medmindre der er skader, som vi ikke kender til, så tror jeg vi kører med holdet fra Forest kampen. Så Matip glider ud og Konate kommer ind. Jota fik et skrub i onsdags, hvis det er for slemt, så kommer Nunez ind fra start.


En 2-1 sejr tak. Jeg tror ikke vi kan holde målet rent, omvendt virker angrebet ret skarpt efterhånden.


Leo Vegas Sport