Kommende kampe:

Liverpool – West Ham Kampoptakt 23/24

Søndag møder vi West Ham på Anfield!

Skrevet af Lasse Callesen

 

Så fik vi startet op på Europa League i torsdags. Jeg fik kun set de første 45 minutter på min mobil i lufthavnen torsdag aften og gik desværre gik af en mere opløftende anden halvleg.

Jeg tror dog ikke, at indsatsen vil ændre Klopps oprindelige planer til på søndag. Vi fik givet en del spillere tiltrængt spilletid efter skader og nyindkøb. Det var relativt tydeligt at se, at spiller ikke er spillet så godt sammen når vi kommer udover dem, som har spillet fast i ligaen. Vi fik givet en del stamspillere lidt ro. Det er uden tvivl en fordel for os i Premier League at vores konkurrenter skal spille sværere kampe i Champions League og vi kan rotere noget mere her i efteråret og stadig gå videre, forhåbentligt.

 

 
Søndagens modstander er West Ham, som ligesom os har været i kamp torsdag aften. Deres sæson er startet ret godt og de er lige efter os i tabellen med 10 point. De har vundet et par gode kampe mod Brighton og Chelsea, hold som de gerne vil ende over i tabellen. Hvilket de er nødt til hvis de vil forsøge at kvalificere sig til de europæiske turneringer i næste sæson. Bowen er kommet godt fra land med tre mål i de første fem kampe og Ward-Prowse har indtil videre vist sig at være en god forstærkning til deres midtbane. En spiller som fortjent har fået sit skifte til en bedre klub end Southampton og uden tvivl høre til på et hold lige uden for de bedste i Premier League.
Vi har det generelt fint mod West Ham og vinder de fleste af kampene, men det et hold, som til tider har det med at drille os en smule. Det bliver næppe en walk over for os. Dem har vi endnu ikke haft mange af i denne sæson. Hvor vi først sent i kampene finde formlen og får lukket kampen.
 
Jeg håber vi snart kan sætte os på kampene fra starten. Og ikke som vi har set flere gange i denne sæson, hvor der skal gå 15-20 minutter før vi melde os ind i kampen og måske er kommet bagud. Vi så det sidste weekend og hvor er det frustrerende at være vide til. Heldigvis har holdet vist lige så ofte, at det kan vende det om og hive en sejr hjem. Jeg har skrevet det før i mine optakter, at det ikke er unormalt, at vi starter lidt sløvt ud i starten af sæsonen og så bygger på. Det gælder både med form, men også måde vi spiller fodbold på. Desuden er det godt at have for øje, at Klopp kalder det her for Liverpool 2.0. Vi starter “forfra” i denne sæson. Midtbanen kender ikke hinanden specielt godt endnu, hvilket må være et af de områder, hvor vi kan forvente en bedre samhørighed.
Jeg kan godt være irriteret over vi ikke præsterer bedre over samtlige 90 minutter, men jeg er også meget positiv over, hvor holdet allerede er nu. Jeg havde inden sæsonen gik i gang nok kunne acceptere, at det nok ville blive endnu en sæson uden for top 4. Men jeg vil, som det ser ud lige nu, være skuffet hvis vi ikke ender i top 4.For det her Liverpool hold bliver bedre jo længere hen i sæsonen vi kommer.
 
Vi kommer tilbage til idealopstillingen på torsdag. Konate og Van Dijk er tilbage. Jeg er lidt usikker på, hvor Trent er henne i forhold til at være klar. I så fald så spiller Gomez på backen. Midtbanen giver efterhånden sig selv. Og angrebet er altid lidt et lotteri. Der er så mange muligheder, at det nogen gange er nemmere at slå en sekser med en terning end at gætte Klopps opstilling. Men jeg håber på Diaz, Gakpo og Salah fra start.
Vi vinder 3-1.
 

 

Følg os på de sociale medier. Lige nu har en vi en konkurrence på Instagram!

Leo Vegas Sport