Kommende kampe:

Liverpool – Wolves 22/23 kampoptakt

Onsdag aften får vi besøg af Wolverhampton. Opgøret er det udskudte opgør fra september, hvor den engelske dronning døde

Skrevet af Lase Callesen

Det er to skridt frem og to tilbage for tiden. Efter et par lettere lovende opgør, så kom vi ned på jorden igen. Først mod Real Madrid og i lørdags mod Palace.

Første halvleg var virkelig skidt, anden halvleg var bedre. Men ikke fordi det var prangende.

Jeg ved spillerne spiller en masse kampe for tiden, men det var en klar fejl af Klopp at spare spillere. Her tænker jeg på midtbanen. Keita har vist fået banket sidste søm i kisten. Han er alt for ofte usynlig eller direkte dårlig, han har sine gode momenter, men der er bare for langt mellem dem. Jeg forstår godt han er på bænken da bredden ikke er bedre. Men som starter har jeg længe diskvalificeret ham.

Og en midtbane med Henderson og Milner sammen har vi set rigeligt af gange og udfaldet har sjældent været rigtig godt. Der er for meget rugbrød i de to, hvilket kan være fint i nogle kampe, men der er brug for mere af det hele omkring dem. Så det var et faresignal da de to startede inde sammen. Og tilføj så Keita ved siden af…ikke en specielt god cocktail, jeg var meget overrasket da jeg så midtbanen i lørdags.

Det er selvfølgelig svært at vide, hvilke overvejelse Klopp har været nødt til at gøre i forhold til skader, træthed osv. Men IMO havde det været bedre med f.eks. Elliott på banen fremfor Milner eller Keita.

Jeg har været virkelig glad for alt Milner har bidraget med, men farten er ved at være ude af ham og det ses tydeligere og tydeligere, at han ikke kan følge med.

Klopp burde overveje om han skal på listen med spillere der skal sælges, som synes at blive længere og længere. Listen indeholder også Oxlade-Chamberlain, Keita, Jones, Gomez/Matip og Phillips.

Der er “lang tid” til næste opgør, som først er på søndag mod Man Utd. Og vi så hvordan holdet spillede i lørdags. Så jeg håber Klopp vender tilbage til en midtbane, hvor Bajcetic og Fabinho starter. Fabinho ser bedre ud med Bajcetic ved sin side, jeg tænker at det er Bajcetics rappe fødder og gode løbearbejde, hvor flere af de andre mangler lidt på den front. Og så er han ikke bleg for en god tackling.
Jeg er lidt græsk katolsk om det skal være Henderson, Elliott eller Carvalho, som får den tredje plads på midtbanen. Jeg synes det alle tre har nogle ting de kan bidrage til spillet. De to sidste er selvfølgelig mere kreative.

Men med mere hjælp til forsvaret kan forhåbentligt give flere muligheder for Alexander-Arnold og Robertson til at gå mere frem. Begge er knap så offensive og aggressive i deres spil. Men det er tydeligt, at når de får lov, så kan der komme noget godt ud af det. Men når der er så mange ting, som ikke fungerer så forstår jeg godt man vælger at have et større fokus på det defensive.

Er Nunez klar igen efter sin skulderskade? Hvis han ikke er… svært spørgsmål med Bobby og Jota. Jeg synes ingen af dem har vist for meget siden deres skader… Firmino.
Gomez må en tur på bænken og så prøver vi med Matip i håb om det er bedre.

Jeg tror på en smal sejr… 2-1.

Leo Vegas Sport