Kommende kampe:

Man City – Liverpool Liga Cup 22/23 [Kampoptakt]

Torsdag aften møder vi Man City i Liga cuppen. Kampstart kl. 21:00

Skrevet af Lasse Callesen.

 

Så er VM endeligt overstået og vi tilbage til klubfodbolden.

 

Jeg har ikke haft mulighed for at se vores to træningskampe, vi spillede i sidste uge, men jeg kunne læse mig til, at det var en blandet landhandel. Gode elementer, men også noget i den modsatte grøft – ikke at det kommer, som en overraskelse, som vi har spillet i denne sæson. Men jeg havde håbet på nogle flere positive takter fra kampene.

 

Spørgsmålet er også, hvor meget vi går efter kampen? Vi har haft en del spillere til VM, det samme har Man City. Vores spillere fik en uges ferie efter strabadserne, gg tænker det samme gør sig gældende for Man City spillerne.

 

På onsdagens pressemøde lagde Lijnders lidt op til, at vi nok får lov til at se nogle af de unge spillere. Der var ros til Doak, Bajcetic og Clark fra vores assistent, og jeg tænker der er en god årsag til dette.

 

Jeg tror det bliver en kamp, begge hold nedprioriterer en smule. Liga Cuppen er ikke en turnering, som de store hold satser på, før vi når kvart- eller semifinalen. Indtil da er det primært en turnering til at spille spillerne i form, som kommer tilbage fra skader eller sidder på bænken og give talenterne mulighed og nok vigtigst af alt spare stjernerne.

 

Da der netop har været VM og oveni en måneds pause, så er det nærmest umuligt at komme med et kvalificeret gæt. F.eks. spillede Trent stort set ikke under VM, mens Fabinho blot fik en enkelt kamp. De har selvfølgelig fået intensiv træning, men en måned med under 90 minutters fodbold er næppe noget, der stiller dem godt til de kommende kamp. Så de kunne godt komme i betragtning til noget fodbold. De resterende fra truppen spillede en fin portion fodbold til slutrunden.

 

Med Diaz ude i længere tid end forventet, så kan det godt tænkes, at et par offensive spillere bliver sparet. Vi har ikke råd til flere skader lige nu – slet ikke i en semi-ligegyldig kamp.

 

Det skal siges, at jeg er meget i tvivl om opstillingen, og jeg endte med at holde fast i nedenstående opstilling, da klokken blev mange, og jeg har brug for min skønhedssøvn.

 

Kommer City også med et halvt førstehold, så tror jeg, det bliver en lige kamp. Men bringer de alle de bedste spillere i spil, som de har til rådighed, så tror jeg, vi taber i morgen… Det kan det selvfølgelig også blive til en sejr, såfremt Klopp og Lijnders vælger den tilgang, at vi skal vinde kampen for enhver pris.

 

Men som udgangspunkt tror jeg på et 2-1 nederlag… 

Leo Vegas Sport