Kommende kampe:

Manchester United – Liverpool 22/23 kampoptakt

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles mandag den 22. august kl. 21.00 og kan ses på TV3+ og online på Viaplay.

Prangende har sæsonstarten ikke været. 2 uafgjorte mod svage modstandere er bestemt ikke, hvad vi havde håbet på. Fulhamkampen var helt håbløs, mens det gik bedre mod Palace, indtil Nunez tabte hovedet – faktisk kom der en spillemæssig opblomstring umiddelbart efter, men det rakte som bekendt kun til 1 point. Skadessituationen minder desværre om noget vi har set før, men det virker dog ikke til at være så langvarigt, så klubben holder sig tilsyneladende til strategien om ikke at købe flere spillere i dette vindue.

 

Så gælder det Manchester United, som så gode ud i træningskampen mod Liverpool, men siden slet ikke kan få det til at fungere – for at sige det mildt. Det er selvfølgelig underholdende for os andre at se på, men jeg håber bare ikke, det lykkes dem at stable en modreaktion på benene lige netop til opgøret mod os. Til gengæld er det lækkert at huske tilbage på PL-opgørene fra sidste sæson 4-0 og 5-0, men mindre kan også gøre det.

 

Firmino lader til at være klar til at spille i stedet for karantæneramte Nunez, og jeg regner med, at Gomez er klar til startopstillingen – Nat Phillips er og bliver en nødløsning, som helst skal undgås. Henderson kommer også til at starte, og så kan man jo diskutere, om man vil have Keita eller Elliott. Elliott var blandt de bedre mod Palace, men jeg har Klopp mistænkt for at vælge Keita pga. hans evner i det høje presspil. ManU har det utrolig svært mod hold, der presser deres forsvarsspillere, uanset om det er Brighton eller Brentford. Det skal vi udnytte, og her kan Keita blive en vigtig brik.

 

Mod Palace havde vi egentlig chancerne, men det kneb med at få bolden over stregen. Jeg forventer, at præcisionen bliver lidt bedre denne gang, og med et Manchesterhold helt til rotterne, burde der komme masser af muligheder. Jeg satser på en 2-0 Liverpool sejr.

Leo Vegas Sport