Kommende kampe:

Napoli – Liverpool 22/23 kampoptakt

Lasse Callesen ser på det første opgør i denne sæsons Champions League.

Så sparkes Champions League i gang igen. Vi er kommet i gruppe med Napoli, Rangers og Ajax.

 

Det kører ikke for alvor for Liverpool indtil videre i denne sæson. Der var et lyspunkt mod Bournemouth, men indtil videre, så har det været en enlig svale efter ligaen startede.

Twitter-brugere Dan Kennett, som er analytiker har af flere omgange i denne sæson, kommenteret på truppens form.
Han mener at den fysiske stab har ramt ved siden af med forberedelserne i pre-season. Det betyder også at vi løber mindre end de andre hold vi har mødt:

 

 

Det er ellers det vi tidligere har været så gode til, hvor vi har kunne køre de andre over, især i de døende minutter. Vi har ofte startet sæsonen ud på lidt lavere blus for at time formen i forhold til f.eks. juleprogrammet eller andre tidspunkter, hvor vi har de store kampe. Men det er klart et problem, at vi ikke kan præstere fysisk, jeg har svært ved at tro, at alle hold har overhalet os i løbet af nogle måneder på den front.

 

Men måske kan en tur ud i Europa give et friskt pust og lidt luftforandring for truppen. Kampen kan også give noget mere til kampformen og lige nu tror jeg det er vigtigt, at der bliver spillet nogle kampe, som kan få givet bedre kampform og få bedre styr på aftalerne.

Dermed ikke sagt at opgøret mod Napoli bliver nem, slet ikke i vores aktuelle forfatning. De ligger på 3. pladsen i Serie A. De er det mest scorende hold i ligaen og lukker få mål ind i starten af sæsonen. Så jeg er faktisk ikke helt sikker på vi kommer hjem fra Italien med en sejr, men jeg håber på det.

 

Jeg tror igen ikke, at der er store ændringer at spore i opstillingen. Jeg var lidt overrasket over, at Bobby, som er brandvarm blev bænket med Everton. Om det havde ændret noget for den kamp er svært at sige. Henderson meldes ud i tre uger, måske kan det betyde debut til Arthur Melo?

Ellers er det positivt at Jota er tilbage. Han havde et ok indhop mod Everton, men jeg synes det er ret lang tid siden han har leveret varen.

Jeg tror desværre at kampen ende 2-2.

 

Leo Vegas Sport