Kommende kampe:

Nottingham Forest – Liverpool 22/23 kampoptakt

Lørdag middag møder vi Nottingham Forest. Torben Poulsen er den nye mand i gruppen af skribenter, samtidigt er hans fanklubbens kasserer.

Til lørdagens tidlige opgør skal mandskabet en tur til City Ground, hvor oprykkerne fra Nottingham venter.

En på papiret nem opgave, idet Forest ligger næst sidst og ikke har fået den bedste start. Og med sølle 7 mål scoret, må der forventes en stille dag på kontoret, i hvert fald for forsvaret.

Vigtigt er det dog at værterne ikke får scoret først, idet de så opnår en gejst båret af et fanatisk hjemmepublikum. Så der er al grund til at mane til forsigtighed.

 

VI har dog formået at få stabiliseret forsvaret en hel del, selvom vi stadig kæmper med at få scoret mere end 1 -2 mål i Premier League. Senest i onsdagens opgør mod West Ham, hvor 2. halvleg blev lidt for spændende netop pga. den tynde føring.

Kampen mod West Ham gav en overraskende opstilling i mine øjne. Og jeg syntes det gang på gang viser at vores midtbane ikke fungerer med Henderson, Carvalho og Thiago. Oplægget til vores mål kom igen fra forsvaret. Ydermere spiller Thiago og Henderson for langsomt, tit med en ekstra berøring og smider tit bolde væk. Carvalho skal bruge dette år til at vænne sig til fysikken, selvom han åbenlyst har nogle kvalifikationer, formår han også at varme bolden lidt for meget.

 

Men håber dog at Klopp går tilbage til opstillingen som mod Manchester City. Ingen tvivl om han viste mod West Ham at spillerne spares til de mange kampe der nu kommer. Min ønskeopstilling mod Nottingham må gerne være at starte med en 4-4-2, idet vi mangler en rigtig/ekstra angriber. Derfor flg. opstilling vel og mærke hvis ingen af spillerne på dette tidspunkt er ramt af yderligere skader.

Jeg tror på en 2-0 sejr.

Leo Vegas Sport