Kommende kampe:

[Optakt] Liverpool – Sheffield spillerunde. 20. spillerunde

Ovenpå en svær kamp, men dog en sejr mod Wolverhampton, står den nu på et møde med sæsonens helt store overraskelse fra Sheffield. Kampen spilles tirsdag den 2. januar kl. 21.00 og kan ses på XEE og online på Viaplay.

Alex Bruun kigger frem mod kampen.

Dagens modstander

Sheffield U har i de seneste 5 kampe mødt 4 bundhold, med 3 sejre mod Villa, Brighton og Norwich. Mod Watford lykkedes det kun at få uafgjort, men Sheffield kæmpede flot frem til sidste slutfløjt for at forsøge at lave det afgørende mål. Sådan er de nemlig, kæmper bravt hele kampen. Helt forventeligt tabte de dog til City i den seneste runde.

Sheffield spiller 3-5-2, som dog hurtigt kan ændres til 5 i bagkæden, da de to fløje også er solide forsvarsspillere De 3 midterste på midtbanen, Norwood, Fleck og Lundstram er dygtige til at støde med frem og enten skabe chancer eller selv afslutte. Generelt et hold, hvor alle arbejde stenhårdt, og som er svære at spille imod, fordi de dækker banen godt.

Stort set alle Premier League mandskaberne valgte at spare spillere i den seneste runde, bortset fra Liverpool, hvor Lallana spillede i stedet for Keita, og det kunne lige så vel have været en taktisk ændring. Der har været 3 dages pause før kampen og 2 dages pause inden FA cup kampen mod Everton, så folk kan sagtens være friske til Sheffieldkampen, men det er selvfølgelig et godt spørgsmål, hvordan Klopp vægter Everton kampen.

Forsvaret giver sig selv. På midtbanen ser jeg gerne Keitas, som er god i de små rum, og så kunne Milner godt få en plads fra start igen. Det betyder så, at enten Gini eller Hendo skal en tur på bænken sammen med Lallana. Forrest bliver det de sædvanlige 3, som på skift er blevet udskiftet før tid, så helt slidte er de nok ikke.

Jeg tror, kampens forløb bliver lidt i stil med Wolves kampen med en modstander, som forsvarer sig indædt og håber på nogle kontramuligheder. Jeg tror, det ender med en 1-0 sejt til Liverpool.