Kommende kampe:

Optakt: Arsenal – Liverpool 20/21

Lørdag aften kl. 21.00 møder vi Arsenal på udebane. Kampen vises på 3+ og Viaplay.

Lasse Callesen kigger frem imod den første kamp i tre uger. Tre uger uden fodbold er længe og pausen kom måske ikke på det bedste tidspunkt for os. Vi var ellers så småt ved at komme tilbage i noget der mindede om god form efter sejre over Leipzig i CL (2-0) og Wolves (1-0).

Jeg tror de fleste af os nok gerne have set der fortsat var blevet spillet fodbold i nogle uger for at for alvor få formen tilbage og nogle flere sejre i hus. Uden at det dog var selvskrevet, for vi kan nok være enige om at spillet ikke for alvor var, hvor vi gerne vil have det.

Det har dog givet en del af spillerne mulighed for at lade op, f.eks. blev Brasiliens landskampe udskudt, så Alisson og Firmino har fået et velfortjent hvil. Men flere af spillerne har selvfølgelig været med deres respektive landshold og spillet kvalifikationskampe til det kommende VM. Det positive er dog at i skrivende stund er der ikke meldinger om skader. Og så er Firmino klar igen, fortalte Klopp på dagens pressemøde. Det giver os “kun” syv spillere, som er ude med skader. Desværre er største delen i forsvaret.

Jeg tror derfor ikke vi ser nogen større overraskelser i holdopstillingen medmindre Klopp undlod at fortælle om det i dag. Arsenal kommer dog med en del selvtillid, hvor de bl.a. for et par runder siden vandt over deres ærke rivaler fra Tottenham og er gået videre i Europa League. De ånder os i nakken i ligaen, hvor de så småt er kravlet op imod de spændende pladser, så der er ingen nem kamp i vente.

Kampen ender 1-0 til os.

Leo Vegas Sport