Kommende kampe:

[Optakt] Aston Villa – Liverpool 11. spillerunde

Lørdag eftermiddag klokken 16.00 skal Liverpool møde Aston Villa. Kampen kan ses på 3+.

Vi fik sparet en del spillere i onsdagens Carabao cup kamp imod Arsenal. Et tiltrængt hvil til en del af første holdsspillerne, som nok kunne glæde sig over, at de unge knægte leverede sådan en indsats og resultat. Desuden fik Oxlade-Chamberlain masser af spilletid og han kom igen på måltavlen – han er brandvarm for tiden og markerer sig overfor Klopp i forhold til mere spilletid i Premier League og Champions League. Origi beviste igen, at han er der når man har brug for ham. Gomez imponerede ikke voldsomt, desværre. Men han har ikke spillet meget og har brug for, at få noget rytme igang. Keita udgik med det der lignede en skade efter en ekstrem anonym indsats.

Vi kommer selvfølgelig til at gå tilbage til det normale hold. Bagkæden forventer jeg er stort set den samme, som vi så imod Tottenham. Lovren var ikke helt sikker i sit spil, men han har ligesom Gomez ikke spillet meget fodbold i denne sæson, og det sætter sine spor i de første kampe.  Ja, hans niveau er ikke som VVD og Matip, men han er en ok reserve.

Jeg håber, at vi ser et hold, som fuldstændig kører Villa over. Vi havde ikke et eneste clean sheet i oktober måned og generelt  for denne sæson er det ikke dem vi har flest af. Vi trænger til, at der bliver hermetisk lukket igen, som i sidste sæson. Det kan gå udover offensiven og det er en svær balancegang. Men med City en uge væk, så skal forsvaret snart til at finde den melodi frem igen. Angrebet er jeg ikke så nervøs for – endnu, selvom der bl.a. var Man Utd kampen, hvor vi ikke var prangende på den front. Jeg håber desuden Fabinho får lov til at sidde over. Han har fire gule kort i ligaen og et til betyder karantæne, så hellere lade ham trække det imod City. Milner er også i spil på den defensive midtbane. Jeg tror ikke Lallana har spillet sig helt på endnu. Men med Keita ude er chancerne store for spilletid i løbet af kampen til ham.

Jeg tror ikke rigtig jeg har set Aston Villa i denne sæson. Så dem med et kvart øje imod Man City og det var ikke værd at skrive hjem om i større grad. De har fortsat Graelish og et par andre navne, som huseret i Premier League i et par år. Men et oprykker hold, som ligger tre point fra nedrykningsstregen burde ikke volde os problemer.

Jeg tror på en 3-0 sejr til Liverpool.

Husk at stem på månedens spiller

Leo Vegas Sport