Kommende kampe:

[Optakt] CF Monterrey – Liverpool semifinale VM

Onsdag aften er der igen fodbold. Vi skal spille semifinale i VM for klubhold imod mexicanske CF Monterrey.

Kampen spilles 18.30  og vises på Ekstra Bladet +.

Vi går efter at vinde turneringen, det hersker der ingen tvivl om. Andet vil være skuffende nu vi har muligheden for at vinde endnu et trofæ.

Jeg har ikke den fjerneste idé om, hvem vi skal møde – jeg har aldrig hørt om dem før. De har bl.a. Vincent Janssen i truppen (han er dog tvivlsom pga. en skade). Men ellers ved jeg nada om dem. Men det bliver spændende og forhåbentligt en underholdene kamp imod et hold vi nok ikke kommer til at møde igen lige foreløbelig. Det betder dog også for dem, at de nok kommer med alt, hvad remmer og tøj kan holde nu de får muligheden, for at møde et af de største hold i verdenen. Om det bliver ligesom i FA cuppen når et Conference hold møder et Premier League hold er dog svært at sige.

Jeg læste et par SMS´er i en Facebook gruppe, hvor Monterrey blev beskrevet, som et godt defensivt hold der er stærke i omstillingerne. Bedste spillere er Pabon og Pizarro. Men beskederne slutter dog med “But Liverpool are a thousand times better”.

Van Dijk sad over træningen i går for at give ham en lille pause, mens Wijnaldum er meldt ud af kampen, der er dog et spinkelt håb om han er klar til kamp lørdag.

Jeg går med 3-0 sejren, som SMS´erne indikerede den ville ende.

Leo Vegas Sport